reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Sierpniowe mamy 2017

Kiedy chcecie przenieść się na wątek zamknięty?

• Jak najszybciej.

Głosów: 27 58,7%
  • Za 1-2 miesiące.

Głosów: 17 37,0%
  • Bliżej terminów porodu.

Głosów: 2 4,3%

• Wszystkich głosujących
    46
  • Ankieta zamknięta .
Witajcie :) ale jesteście gaduły od rana ;)
Przede wszystkim to trzymam kciuki za dzisiejsze wizyty :)
Ja wg om też zaczęłam 15tc a wg usg dopiero za kilka dni :p im bliżej 18tc tym bardziej się boję :( serio pierwszy trymestr mnie tak nie stresował jak ten 18 tydzień :(
Ja do lidla się nie wybieram. Na ubranka to dla mnie za wcześnie, stanik wolę kupić bliżej porodu bo pewnie cycki troche jeszcze urosną a ubrania ciążowe się mi nie podobają, poprzednim razem były ładniejsze :p
Co do książek to ja uwielbiam książki Stephena Kinga :D poza tym horrory i kryminały ale teraz mam totalną pustkę w głowie więc nie polecę nic konkretnego :p
@ikulka super, że jesteś już w domu i masz taki świetny humor ;)
@beata1313 na pewno wszystko będzie dobrze :)

reklama
a zasugerował narazie lekarz ze dziewczynka bedzie czy tak czekasz jak ja?
Na prenatalnych tak babka mówiła, ale w opisie płeć niezidentyfikowana. Mój gin spojrzał na zdjęcia z usg i też mówi że baba, także szanse na siusiaka nikłe, ale....pewności nie dają 100% haha

Edit: wkleiłam foto na wątek o płci. Jak myślicie?
Napisane na KIW-L21 w aplikacji Forum BabyBoom

Ostatnia edycja:
@marii19 ja napomknęłam obu babciom, ale żadna się nie kwapi...może zrobią niespodziankę. Fajnie masz :)

Napisane na KIW-L21 w aplikacji Forum BabyBoom
Ja byłam w szoku bo ona takto żeby nic nie kupować najlepiej do porodu ;) a te rzeczy tak jej się spodobały że kazała kupić ;)

Właśnie się zastanawiam czy 12:20 to dobry czas żeby zwlec się z łóżka hahaha

p19uflw1jarcljhd.png

Jesli chodzi o kryminaly polecam Mary Higgins Clark[emoji5]

Mi jakoś jej styl pisania nie podchodzi.... Tess, Coben, Nesbo - tych stawiam na piedestale, Pettersona i Lee Child jakoś też nie trawię... Lubię też sięgać po Fitzpatric - jeszcze zamiłowanie do niej z czasów studiów, wtedy trafiłam na serie Szeptem i jakoś inne jej książki też mi podeszły.
Z babińców lubię Picoult i Sparksa - ale nie wszystkie książki.
A z pl autorów lubię strasznie Bruczkowskiego :) i Chmielewską.

Ja jestem fetyszystka skarpetek. I moje pierwsze zakupy dla dzidzi pewnie beda właśnie takie o ile poznam w końcu czy to on czy ona :D A te są po prostu cudo i występują w dwupakach lub w komplecie z czapką :) są po prostu mega
2017-Spring-Newborn-three-dimensional-soft-font-b-socks-b-font-baby-soft-cotton-font-b.jpg

MamaT super że wyniki glukozy ok:)
Gratuluję też wszystkich udanych wizyt!!!
Klusek gratuluję zdolnej córy!!! Zdecydowanie zasłużyła na nagrode[emoji2]

O a ja myślałam że tylko ja taka niesforna jestem w smarowaniu się balsamami... Mój to się ze mnie śmieje że tylko kupuję a one stoją[emoji6]

Mahoniowa! Leż i odpoczywaj! Najważniejsze że z maluszkiem wszystko ok!!!! Teraz musisz być cierpliwa z tym leżeniem i odpoczywaniem, bo to może zmęczyć[emoji2] ale czego sie nie robi dla swojego dzieciątka!!!

Baeta a miałaś jakieś obajwy?
U nas w żłobku ze 3 razy już była bostonka i żadna z nas dorosłych nie chorowała[emoji2] Więc trzymam kciuki że i Twój organizm jest silny i wszystko jest ok!!!! A swoją drogą internety zabijają ludzi nerwowo... sama mam manie sprawdzania, ale staram się patrzeć przez palce...

25_pixel Polecam Ci "Dotyk ciemności" C.J Roberts to mroczny erotyk i czyta się z szokiem ale i z wypiekami na twarzy... Graya nie czytałam wiec nie mam porownani.
Dotyk ciemnosci ma jeszcze 2 tomy wiec lektura na dluzszy czas(chociaz ja wciagnęłm się i niemalże nie spałam)
To opowieść o amerykańskiej dziewczynie ktora została porwana przez "mezczyzne z kutury arabskiej" który miał za zadanie wychować ją na niewolnicę seksualną dla jakoegoś tam biznesmena...

Ja jestem fetyszystka skarpetek. I moje pierwsze zakupy dla dzidzi pewnie beda właśnie takie o ile poznam w końcu czy to on czy ona :D A te są po prostu cudo i występują w dwupakach lub w komplecie z czapką :) są po prostu mega
2017-Spring-Newborn-three-dimensional-soft-font-b-socks-b-font-baby-soft-cotton-font-b.jpg
Kotomiś ja też mam taki fetysz [emoji14] a te w zestawie dostałam od przyjaciółki ;) i chyba z 3tyg stały na komodzie zanim schowałam żebym sobie popatrzeć ;)

1485950311-aaaaaa.jpeg

p19uflw1jarcljhd.png

reklama
ooo właśnie taki zestaw :D mi koleżanka obiecała przywieźć z uk jak wybiorę kolor :D
hehehe sama dla siebie wybrzydzam w skarpetkach to dla malucha będzie już w ogóle, a zaraziłam tym nawet męża :D kiedy ja myszkuje w sklepach i mierze ubrania ten zawsze idzie i przynosi mi skarpetki dodatkowo :D

Do góry