reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Sierpniowe mamy 2017

Kiedy chcecie przenieść się na wątek zamknięty?

• Jak najszybciej.

Głosów: 27 58,7%
  • Za 1-2 miesiące.

Głosów: 17 37,0%
  • Bliżej terminów porodu.

Głosów: 2 4,3%

• Wszystkich głosujących
    46
  • Ankieta zamknięta .
reklama
Czy mozna używać maści przeciwbólowych w ciąży? Ból kręgosłupa pomiędzy piersiami (odcinek piersiowy) jest nie do wytrzymania. Pulsujacy taki. Czytam że od piersi rosnących tak może być. Ma któraś z Was, albo miała ?

@AniaCk duży ? hmm jak na 13 tydz to chyba tak miarę mierzy ha ha :) dziękuje :*
długo czekasz ale zobaczysz swoje szczęście i nawet to czekanie pójdzie w zapomnienie :) ja mojego szkraba widziałam w zeszłym tyg we wtorek to mierzył 4.2 cm teraz już było więcej widać i bardziej posta ta moja kluseczka jest

Ostatnia edycja:
Gratuluję kolejnych do ruch wieści i ciesze się razem z Wami! :tak:

Klusek, tulam Cię mocno. Jessuuuuu, przecież to musi w końcu minąć!! Chyba wzięłaś na siebie wszystkie moje "niewykorzystane" objawy ciąży :sorry2:, bo ja jeszcze ani razu nie wymiotowalam, a Ty widzę nie masz chwili spokoju... Dobrze, że dziadkowie mogą Cię odciążyć chociaż na trochę. Współczuję Ci.

Coś jeszcze miałam pisać, ale już się nie wrócę do postu, nie pamiętam. Resztką sił jeszcze przypomną jestem. Zasnęłam przy usypianiu Witusia :laugh2:. Zaraz sama idę spać.

ja też polecam ubrania dla dzieci w lidlu i f&f tesco.co do pepco to różnie ale można trafić na dobry gatunek. ja tam kupuję majtki, skarpetki też dla siebie.
korzystając z wyprzedaży kupiłam kilka bodziakow, pajacyk, rampersa i bluzeczke. muszę przejrzeć ubrania po dziewczynach ale obawiam się że niewiele się nada.
Co do krzesełek ja mam z mothercare dla mlodzej ale użyła go kilka razy bo raczej była w chuscie albo na podłodze taki typ.
z większych zakupów to wózek i łóżeczko- całkiem fajne widziałam w ikea a są tam rzeczy lepsze i gorsze. z czasem kupuję tam droższe rzeczy bo ich jakość jest o niebo lepsza

Ostatnia edycja:
wszystkim mamusiom gratuluję udanych wizyt.
o matko te wymioty kiedyś muszą się skończyć!
ja już ten tydzień mam dużo lepszy nic mi nie dolega tylko brzuszek wieczorami ciągnie ale nadal płasko i tylko jak mam wzdęcia to coś widać!
zamówiłam dwie bluzki ciążowe w c&a i totalna porażka, materiał jednej potwornie sztuczny, a obie madakrycznie duże mimo że wzięłam 38 to chyba nawet pod koniec byłby olbrzymie! zawsze mogę oddać!

@Ag.ta Hihi to tak jak u mnie. Muszę nauczyć się rozróżniać body/śpioszki/pół śpioszki i całą tą resztę. :) Poluję na warsztaty dla mam, może jakieś fajne będą :)
No właśnie pytanko dla mam z doświadczeniem, ile mniej więcej tak realnie, na początek przydaje się par śpioszków/body na rozmiar 56-62, wiadomo że takie maluchy szybko rosną i bez sensu jest kupować nie wiadomo ile tego.. aaa i czy koszulki to dobry pomysł dla maluszków?

@--Aga-- ja kiedyś chodziłam na warsztaty, jak jeszcze siostra była w ciąży ale wtedy kompletnie mnie to nie interesowało, ale jest to fajna sprawa, zawsze można dowiedzieć się czegoś nowego i przy okazji organizują konkursy, rozdają też próbki, zawsze to coś do przodu :)

reklama
Mąż właśnie wrócił od znajomych i mamy pierwsza rzecz dla malca dostalismy podgrzewacz.

Ja to przy pierwszym nie poszalalam z zakupami bo to był dla nas trudny okres. Przy corce troszke zaszalalam ale też już racjonalnie a teraz to jakoś tak bez presji wiem co musze mieć co nie i wiem ze odrazu ubranka pokupuje na później bo nie będzie mi sie chciało z maluszkiem jesienią na zakupy ciuchowe chodzić pewnie sporo znów allegro pojdzie w ruch bo ja nienawidzę zakupow i chodzenia po sklepach nawet dla siebie kupuje przez neta no i szyje dzieciakom i sobie

Grauluję talentu i podziwiam! Moim "szczytem krawieckim" jest przyszycie guzika [emoji33][emoji23][emoji23] reszta kompletnie mi nie wychodzi.
Robię za to biżuterię ręczną z powodzeniem i sprzedaję jak mi się nudzi. Chociaż przyznam, że teraz jakoś mi się nie chce. Ta grypa i angina mnie wykańczają. Mąż na wyjeździe. Ja i synek na antybiotyku. Teściowa dzisiaj przyjeżdża wieczorem i zostaje na noc najprawdopodobniej do niedzieli bo słabo mi.

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

Do góry