reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Sierpniowe mamy 2017

Kiedy chcecie przenieść się na wątek zamknięty?

• Jak najszybciej.

Głosów: 27 58,7%
  • Za 1-2 miesiące.

Głosów: 17 37,0%
  • Bliżej terminów porodu.

Głosów: 2 4,3%

• Wszystkich głosujących
    46
  • Ankieta zamknięta .
reklama
I witam z ranka. Jeszcze leżę i czuje ze migdał mi wybuchnie, w końcu i mnie cos dopadło.Gardlo alllaa :/ juz wczoraj cos czułam lekko, ssalam te *spam* ale chyba nie zastopowały:/

Wogole zawsze mam stresa wstać do kibelka po nocy, czy cos tam sie nie pojawi...pewnie mały szkrabek w brzuchu naśmiewa sie z matki panikary fikajac koziołki ;)

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

Ikulka trzymam kciuki

Ostatnio przymierzalam leginsy i tunike w c&a. Masakra. Za krotkie. Wzielam xl. Z tylka lecialy. Musialabym wziac s. To jako rybaczki by byly. Dziwny sklep.

I co , a jednak, na dzień dobry kropelka świeżej krwi...po co mieć spokojny weekend. Byle do wizyty czwartkowej żeby luknąć czy wszystko ok. Wrrrrrrrrrr

Emikaa nie zazdroszcze. Ciaza to nerwowy stan. A kaza sie nie denerwowac...tylko jak?

No właśnie...jaaak?! :( juz i tak bardzo staram sie naprawdę nie reagować mocno. Z pierwsza kropka od razu jechałam na IP w płaczu. Człowiek to nawet do takich rzeczy sie przyzwyczai :/ teraz najpierw krzyczę: Fuck znowu!!! I walczę z tym strachem i ze sobą i dopóki nic więcej nie ma to pooddycham, posprawdzam i czekam...i wierze ze wszystko jest ok. Co mi pozostało :)

Współczuję wam z tą krwią. Mi na szczęście temat zupełnie obcy. Choć tak sama jak wy fiksuje gdy zrobi się bardziej wilgotno. Cały czas boję się czy wszystko bedzie ok i nic zlego się nie stanie. Najgorsze są dla mnie wieczorne ciagniecia i pobolewania jak na okres, nie wiem czy to normalne.
MamaT butkow nie widać, a jak klika się w link, pisze, że nie ma dostepu do zdjecia... Niemniej zazdroszczę talentu - ja najwyżej zaceruje dziure lub guzik przyszyje.

Teraz powinno być widać

Załączniki

• 10285611_628816987224474_4807270242882071847_o.jpg
    10285611_628816987224474_4807270242882071847_o.jpg
    92,8 KB · Wyświetleń: 81
reklama
Do góry