Dziewczyny! naklepałyście tyle że nie ogarniam, nawet nie pamiętam co komu chciałam odpisywać
A tak naprawdę to myślami od 2 dni jestem z Adeline i jej dzieciątkiem, w pracy wczoraj się popłakałam, strasznie empatycznie to odbieram
(( Mam nadzieję że sobie poradzi z tą sytuacją..
Jak niektóre z was, ja również zaczęłam 2 trymestr i w ogóle nie ma poprawy- ciągle śpiąca, zmęczona a mdłości okropne!!! na szczęscie nie wymiotuję i mogę jeść.
Podejrzewam że mam już min 2 kg na plusie,a czuję że nawet więcej i boję się zważyć. Nogi mi spuchły już trochę więc zatrzymuje mi się woda, co to będzie latem?!
Ostro zaczął się temat zakupów widzę.
Skrótowo
krzesełko mam od 5 lat to samo, rośnie z dzieckiem, a teraz iz drugim będzie
coś w stylu hauck,
Link do: Hauck krzesełko Gamma+ | sklep dla dzieci TOMI.pl
Należę do praktycznych osób więc polecam takie rozwiązanie
Pepco- raczej badziewie ale można trafić- macać i jeszcze raz dotykać, dobrą bawełnę czuć w rękach
Sieciówki- nie stać mnie, chyba że wyprzedaże, chociaż z reguły są śmieszne. Np. Endo (porządne ubranka) body z 49,9 na 29,9 LOL, jedna sztuka!
Na ubranka będę polować w używkach głównie lub po koleżankach, miałam swój sklep kiedyś i bardzo ładne i tanie rzeczy można kupić.
Najlepsze moim zdaniem są ubranka skandynawskie, Carter's również świetne, Next, Mothercare, Kapphal itp.
Parę dni temu kupiłam zestw ok 40 ubranek za 70 zł z przesyłka na allegro, głównie śpiochy i body- do spania, w domu idealne. Na piersze 3 miesiące więc już w zasadzie mam podstawę
"Wyjściowe" zacznę kupować jak poznam płeć (2.02 mam nadzieję)
Kobiety piszcie o sprawdzonych wózkach, mam mętkik w głowie, chciałabym żeby był kompatybilny z jakimś fotelikiem co na iso-fixie można zamontować np maxi cosi. Oczywiście interesuje mnie używany, w miarę lekki no i ze skrętnymi kołami!!!
Buziaki mamuśki
)