reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Sierpniowe mamy 2017

Kiedy chcecie przenieść się na wątek zamknięty?

• Jak najszybciej.

Głosów: 27 58,7%
  • Za 1-2 miesiące.

Głosów: 17 37,0%
  • Bliżej terminów porodu.

Głosów: 2 4,3%

• Wszystkich głosujących
    46
  • Ankieta zamknięta .
Idealny na nasze drogi xD podobno od Skody...
manliest-baby-stroller.jpg

reklama
A jeszcze wracając do zakupów ciążowych.. To obawiam się że też wpadnę w zakupowy szał! :D Jak będzie już cieplej, dzidzia będzie duży i bezpieczny, jak wyruszę na podbój sklepów! To kasy tylko moje zabraknąć ;P To będzie pierwsza dzidzia, w głowie tyle fajnych rzeczy.. Ach już się nie mogę doczekać tych reklamówek z ubrankami, zabawkami, paczki pieluszek, chusteczek! Wiem.. Dziwna jestem.. :p
A widziałam też dziś takie fajne krzesełka do karmienia. Takie solidne, rzeby rosło razem z dzieckiem! Kolejne 400 zł, ale już mojemu M oznajmiłam, że musimy to mieć :p

A ja siedzę i czekam. Masakra na 19.45 a tu dwie pary plus jedna w srodku. Ciekawe ile tu zejdzie. Nie lubię czegoś takiego. Bo panstwowo spoko ale prywatnie i az tyle czasu.

A ja siedzę i czekam. Masakra na 19.45 a tu dwie pary plus jedna w srodku. Ciekawe ile tu zejdzie. Nie lubię czegoś takiego. Bo panstwowo spoko ale prywatnie i az tyle czasu.
Ja też u swojego zawsze czekam. Ale cenię sobie to, że poświęca pacjentką tyle czasu, ile potrzebują. Nie trafi się nigdy z czasem trwania wizyty dla tego ta godzina to taka orientacyjna. Jak już się doczekasz to pytaj o wszystko i siedź tam ile wlezie! Czekamy ma foty maluszka ;)

Kotomiś niby tak ale ja szukam jakieś fajnego zgrabnego wózka bo maluszek dwa razy dziennie będzie musiał ze mną jeździć by odwieźć moje córki do szkoły więc go bedę wkładać do bagażnika samochodu niż jeździć nim na spacery.Poza tym ja mieszkam w mieście więc terenowy wózek mi niepotrzebny.Ale trudno jest mi coś fajnego znaleźć.A jjak już fajny to cena powala na kolana a to moje ostatnie dziecko to też nie ma sensu nie wiadomo ile pieniędzy ładować w wózek.
Mi mdłości na szczęśćie już ustąpiły.
Magena ja akurat długo do pracy nie wrócę po urodzeniu dziecka bo nie bedę miała z kim zostawić dziecka więc chcę chociaż w ciąży jak najdłużej popracować.

reklama
Do góry