reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Sierpniowe mamy 2017

Kiedy chcecie przenieść się na wątek zamknięty?

• Jak najszybciej.

Głosów: 27 58,7%
  • Za 1-2 miesiące.

Głosów: 17 37,0%
  • Bliżej terminów porodu.

Głosów: 2 4,3%

• Wszystkich głosujących
    46
  • Ankieta zamknięta .
Atfk, otwierasz druga zakładkę w przeglądarce w telefonie, z tym adresem do którego link tu chcesz wkleić. Przytrzymujesz na tamtym adresie palcem (albo dwa razy klikasz - różnie to jest) i powinna się lista otworzyć, klikasz kopiuj, potem przechodzisz na zakładkę z forum i w pole pisania postu tak samo klikasz i wybierasz wklej.
Daj link do tego zestawu :-D

reklama
Kupiłam poncho zamiast kurtki...chyba mi się wiosna marzy

Załączniki

• 20170126_173304~2~2.jpg
    20170126_173304~2~2.jpg
    963,4 KB · Wyświetleń: 76
Piszecie jak szalone dzisiaj :p
Super przebrania i śliczne dzieciaczki :)
@--Aga-- bardzo ładny wózek :) pewnie gdybyśmy nie mieli po synku to też bym się nad nim zastanawiała. My mamy Adamex York, jesteśmy z niego bardzo zadowoleni ;)
Narobiłyście mi dzisiaj smaka na pomelo i musiałam iść po nie do sklepu :p zjadłam pół i póki co mam dosyć

Kurektyna moje dziewczynki to by się nie dały przebrać za pippi wolą być księżniczkami.
Karolla witaj.Ja się wybieram z rodzinką na wakacje na początku lipca...niedaleko co prawda tu u nas w Szkocji.Ciążą to przecież nie choroba a szpitale są wszędzie w razie czego.

@kurektyna Hihi
U nas w żłobku chlopiem ma wózek adamex (nie wiem jaki model) ale jak jest przodem do rodzica to chyba sie coś wygięło przu uzytku bo siedzenie jest pochyłe tak że dziecko zjeżdża...(jak zaczał przychodzić było normalnie w poziomie) wiec wydaje mi się że kiepska jakość wykonania...
No właśnie u znajomej Adamex też pękł na rurze! Dobre że dzidzia nie była w środku wtedy..
@kurektyna Piękna Pippi! I strój i córka! :)
@Emilkaa Szafa! Ahaha! Wspominanie tego i śmiech do końca życia zostaną z synkiem! Urocze są te dziecięce pomysły! :)

MamaT u nas jest podobnie.Śliczna ta Twoja sukienka.
Kasiaw510 ja sie nie znam bo u nas usg robią pierwsze w 12 tc i albo masz piekne bobo w macicy albo nie ma nic niestety na tym etapie ciąży.

reklama
Patik80 a to rozumiem bo my się mieścimy akurat w 4 osoby spokojnie i pewnie z maluszkiem też się zmieścimy tylko że my mamy 7 osobowe auto w razie czego.Dwa dodatkowe siedzenia są w bagażniku.
Kasiaw510 daj nam znać co się okaże w poniedziałek.Ja też nam taką historię z forum.Dziewczyna zkrwawieniem potężnym pojechała do szpitala a tam na usg wyszło że dzidzia jest nadal w brzuszku i serducho jej mocno biło a to był 8 tc.
Dzag82 mam podobnie.Takich fajnych ciążówek się pozbyłam.

Do góry