reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Sierpniowe mamy 2017

Kiedy chcecie przenieść się na wątek zamknięty?

• Jak najszybciej.

Głosów: 27 58,7%
  • Za 1-2 miesiące.

Głosów: 17 37,0%
  • Bliżej terminów porodu.

Głosów: 2 4,3%

• Wszystkich głosujących
    46
  • Ankieta zamknięta .
@kurektyna jak tam na froncie? bo mój synek właśnie zasypia :D albo zmęczyło go tak malowanie kredkami albo podziałała moja siła sugestii :D bo cały czas mówiłam mu, że jest śpiący :p
Moja usnęła przed północą[emoji16] Ale nie wiem kiedy bo meżuś jej pilnował... oglądała filmy o zwierzetach i co jakiś czas coś tam do mnie zagadywała ale nie wiem co???[emoji53]

reklama
Adeline nie wiem co napisać.. bardzo Ci współczuję i trzymam kciuki za Was.
Mimo wszystko odzywaj się do nas !!
Zwłaszcza jak już ochłoniesz.
[emoji11][emoji11][emoji11][emoji173][emoji173]

Napisane na SM-A310F w aplikacji Forum BabyBoom

AniaCk mam tak samo. O 22 zasypiam od razu i budzę się koło 3 i się wierce, nie mogę zasnąć. Nieraz to nawet spaceruje.. mąż się wkurza, bo go budzę.. a później w ciągu dnia chodzę niewyspana i w ciągu dnia bym spała ile się da a w nocy się budzę;-/

Napisane na SM-G903F w aplikacji Forum BabyBoom

Bardzo Ci wspolczuje. Slowa nic nie wyraza. Miej wiare i nadzieje. Ja wciąż czekam na badania. Mam 34 lata i pierwsze dziecko, tez może być różnie... będziemy się modlić z mężem. Trzymaj się koleżanko forumowa.

Adeline i pamiętaj że zawsze jesteśmy z Tobą bo twoje dziecię traktujemy jak swoje i jeżeli cokolwiek się dzieje i kogoś wszystkie przeżywamy.

Adeline trzymaj się.Wiem że życie jest niesprawiedliwe bo popatrz na mnie jesteśmy taką kochającą rodziną i też dwójka dzieci długo wyczekiwana i wymodlona i też z obciążeniem genetycznym.Starsza nigdy prawdopodobnie nie pójdzie na studia,może nie będzie miała męża.Nie wiem czy kiedykolwiek zostanę babcią bo dziewczynki mając tą świadomość mogą soę nigdy nie zdecydować na ciążę.Mój trzeci dzidziuś też może mieć ten sam krótszy chromosom....zagrożenie wadą serca,epilepsją,schizofrenią w życiu dorosłym a mimo to wiem że moje dzieci to najwspanialsze co mnie w życiu spotkało.Wierzę że wszystko i i Ciebie skończy happy endem.Może nie takim jakim sobie zaplanowałaś.Ale będzie dobrze.Odezwij się za jakiś czas.
No ja idę się szykować i odwieźć obydwie dziewczyny.

Napisane na SM-G920F w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Do góry