reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Sierpniowe mamy 2017

Kiedy chcecie przenieść się na wątek zamknięty?

• Jak najszybciej.

Głosów: 27 58,7%
  • Za 1-2 miesiące.

Głosów: 17 37,0%
  • Bliżej terminów porodu.

Głosów: 2 4,3%

• Wszystkich głosujących
    46
  • Ankieta zamknięta .
Adeline serce mi pękło z rana[emoji26] ale wierzę, że będzie dobrze! Mam do Ciebie ogromny szacunek, za to jaką decyzję podjęłaś. Kochana, jestem z Wami i trzymam mocno kciuki za zdrowie maluszka. Zaglądaj do nas czasem. Tulę mocno!

Napisane na NEM-L21 w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
@Adeline89 skontaktuj się może z fundacją Gajusz oni mają hospicjum preinatalne i pomagają rodzinom, robią nieodpłatnie badania i przedewszystkim oferują wsparcie psychologów!!! Oni są wspaniali i napewno Wam pomogą w tej trudnej sytuacji!!!

Teraz każde nasza radość będzie dbijać ja. Rozumie doskonale ze narazie musi odpocząć od forum bo musi jakoś sobie to poukładać.

Adeline trzymaj się.Wiem że życie jest niesprawiedliwe bo popatrz na mnie jesteśmy taką kochającą rodziną i też dwójka dzieci długo wyczekiwana i wymodlona i też z obciążeniem genetycznym.Starsza nigdy prawdopodobnie nie pójdzie na studia,może nie będzie miała męża.Nie wiem czy kiedykolwiek zostanę babcią bo dziewczynki mając tą świadomość mogą soę nigdy nie zdecydować na ciążę.Mój trzeci dzidziuś też może mieć ten sam krótszy chromosom....zagrożenie wadą serca,epilepsją,schizofrenią w życiu dorosłym a mimo to wiem że moje dzieci to najwspanialsze co mnie w życiu spotkało.Wierzę że wszystko i i Ciebie skończy happy endem.Może nie takim jakim sobie zaplanowałaś.Ale będzie dobrze.Odezwij się za jakiś czas.
No ja idę się szykować i odwieźć obydwie dziewczyny.

Napisane na SM-G920F w aplikacji Forum BabyBoom
Jestes dla nas dobrym przykladem i wzorem. Podziwiam Cie kochana:)

Dziękuje bardzo ikulka.Adeline też jest dzielna kobietka.Da radę.A my możemy tylko trzymać kciuki by los dla niej okazał się życzliwy i dzidziuś był zdrowy lub prawie zdrowy.

Napisane na SM-G920F w aplikacji Forum BabyBoom

Hej. Ja od 3 do 6 lazilam. Obudze sie na sika i koniec. Ale pospalam jeszcze do 9.

Ta wczorajsza ginekolog zareagowala od razu na wyniki moczu. Mam na 10 dni furagine. Na wymioty i zle samopoczucie scopolan. Luteine zamienila na 20 dni na duphaston. Mocz po kuracji powtorzyc. Gdyby wyszly bakterie od razu dzwonic. Chciala pobrac cytologie, ale ze ja w srodku luteina to za miesiac. A na nfz maja to gdzies. Usg dluuugo robila. Przez brzuch i dopochwowo bo tylozgiecie i jeszcze roznie bylo widac. No extra kobitka.

Po 20 dniach odstawiam juz progesteron. Od dzis tez witaminy. Kupilam pregna plus.

Oj Adeline, bardzo mi przykro z powodu takich prognoz. Trzymajcie sie tam i wspierajcie.
Ja jestem w szpitalu, kroplowki i dieta. Moze sie uda cos zalagodzic. Wynikow krwi aktualnych jeszcze nie mam. Szpital jak szpital, glosno, brudno - szczegolnie w toaletach brrr, i tloczno. Jedzenie moze byc, ale jestem tak wyglodniala przez chorobe, ze mi wszystko smakuje ;)

Jak na cholestaze ciazowa jest za wczesnie, to powinno sie ujawnic 2-3 trymestr. Lekarze nie wiedza co mi jest :/

Umowilam usg genetyczne i pappa w klinice w Gdansku na 15 lutego. Odliczam juz dni, zeby wiedziec jak jest.

reklama
Do góry