reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Sierpniowe mamy 2017

Kiedy chcecie przenieść się na wątek zamknięty?

• Jak najszybciej.

Głosów: 27 58,7%
  • Za 1-2 miesiące.

Głosów: 17 37,0%
  • Bliżej terminów porodu.

Głosów: 2 4,3%

• Wszystkich głosujących
    46
  • Ankieta zamknięta .
@Adeline89 pewnie jak pisałaś 'zniaksz' z forum... Potrzebujecie czasu dla siebie... Bardzo, bardzo mi przykro, wiem że słowa nic nie zmienią ale jesteśmy z Tobą. Amniopunkcja to dobre wyjście, ryzyko poronienia jest tak małe, że nie ma co brać do głowy. A nóż uda się Wam tak jak mojej koleżance.. Też miała werdykt od lekarza. Potem od kolejnych.. A po amnio wyszło, żeby w któryms tam tygodniu po narodzinach sprawdzić czy serduszko prawidłowo funkcjonuje i tyle.. Zdrowy chłopczyk.. Oby u Was tak było :* :*

reklama
Pisaliście o wstręcie do kawy. Zwykła mi nie odpowiada. Ale taka organic dobrej jakości ma naprawdę dobry smak. Najlepiej jeszcze gorąca wrzucona do blendera z łyżeczką mleka kokosowego lub oleju kokosowego. Wiem, że dziwnie brzmi. Ale zato jak smakuje... ja z tych co lubią kawę od dawna. Wcześniej piłam więcej. Teraz jedną i to nie zawsze. Zależy jak się czuje i czy mam na nią ochotę.

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

Adeline...musisz byc teraz silna. Dla siebie i dziecka. Zrob amniopunkcje. Nie boj sie. Moze to tylko wada serduszka ktora mozna bedzie skorygowac
Przytulam mocno...

O nie :-( :( Adeline, tulam Was mocno. Ja bym w takiej sytuacji zrobiła wszelkie badania, które zalecają lekarze. Wyjdzie pewnie wszystko. Być może będzie można pomóc Dziecku jeszcze w brzuchu. Boże, niewyobrażalne dla mnie. Współczuję Wam, ale też trzymam kciuki, żebyście byli w tym odsetku cudów, które się zdarzają, naprawdę.

Adelain bardzo mi przykro ale ZD to nie wyrok mam chrzesnice ma ona poważna wade serca ale jest tak kochana i tak urocza ze niczym nie odroznia się od siostry bliźniaczki która jest zdrowa. Zrób amniopunkcje lub testy nimfy by wiedzieć z czym się będziecie musieli zmierzyć będę się za Was modlić.

Reszcie dziewczyn gratuluję udanych wizyt.

Wczoraj wieczorem moja gin napisała mi SMS ze podpisywała dziś moje wyniki z testu pappa i wszystko jest w porządku małe ryzyko.

Ja jestem kawoszem uwielbiam mój mąż nie pija teraz na początku mnie odrzuciło ale ostatnio wypilam lekka z koleżanką

Adeline brak mi słów. Nie wiem co mam powiedzieć. AK bardzo wszystkie trzymamy kciuki z Ciebie i dzidziusia. Popieram dziewczyny amniopunkcja ma chyba mniej niż 0,5% szansy na poronienie a może Ci bardzo dużo wyjaśnić! Warto próbować wszystkiego!! Pomimo, że znikam z forum cały czas będziemy Cię wspierać myślami. I prosić o cud!

Napisane na SM-T110 w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
@Adeline89 Serce mi pęka[emoji24]
Wiem że nic nie ukoji waszego bólu! Bądźcie silni!!! Będę się modlić za wasze maleństwo!!! I wierzę w cuda!!! Moja mama jest przykładem cudu! Jako 8msc niemowlę w wyniku powikłania grypy pękło jej płuco leżała nieprzyyomna z wenesekcja i innymi rurami ktore poddrzymywały jej życie lekarze kazali dziadkom się już pogodzić z jej śmiercią, podobno w momencie kiedy odbywała się masza w intencji mojej mamie mama odzyskała przytomność, powyrywała sobie wszystkoe rury, i wstała w łóżeczku, po pęknięciu na płucu nie było śladu!!! Dlatego wierzę że zdarzają się cuda! A z beznadziejnych wyników w ciąży rodzą się zdrowe dzieci(albo takie które po interwencji medycznej rozwijają się prawidłowo) I wierzę w to że cud przydarzu się także Wam!!! Dawno nie było mnie w kościele, ale chyba pójdę w Wawie na mszę o ozdrowienie i pomodlę się w Waszej intencji!!!
Przed Wami czas trudnych decyzji, myślę że amniopunkcja dałaby wam obraz z czym walczycie i jak pomóc waszemu maleństwu!!! Bezwzgledu na to jaką podejmiecie decyzję nie bedzie ona łatwa! Jestem myślami i sercem z Wami! Trzymaj się kochana!!!!

Do góry