reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Sierpniowe mamy 2017

Kiedy chcecie przenieść się na wątek zamknięty?

• Jak najszybciej.

Głosów: 27 58,7%
  • Za 1-2 miesiące.

Głosów: 17 37,0%
  • Bliżej terminów porodu.

Głosów: 2 4,3%

• Wszystkich głosujących
    46
  • Ankieta zamknięta .
@Adeline89 pewnie jak pisałaś 'zniaksz' z forum... Potrzebujecie czasu dla siebie... Bardzo, bardzo mi przykro, wiem że słowa nic nie zmienią ale jesteśmy z Tobą. Amniopunkcja to dobre wyjście, ryzyko poronienia jest tak małe, że nie ma co brać do głowy. A nóż uda się Wam tak jak mojej koleżance.. Też miała werdykt od lekarza. Potem od kolejnych.. A po amnio wyszło, żeby w któryms tam tygodniu po narodzinach sprawdzić czy serduszko prawidłowo funkcjonuje i tyle.. Zdrowy chłopczyk.. Oby u Was tak było :* :*

reklama
Pisaliście o wstręcie do kawy. Zwykła mi nie odpowiada. Ale taka organic dobrej jakości ma naprawdę dobry smak. Najlepiej jeszcze gorąca wrzucona do blendera z łyżeczką mleka kokosowego lub oleju kokosowego. Wiem, że dziwnie brzmi. Ale zato jak smakuje... ja z tych co lubią kawę od dawna. Wcześniej piłam więcej. Teraz jedną i to nie zawsze. Zależy jak się czuje i czy mam na nią ochotę.

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

Adeline...musisz byc teraz silna. Dla siebie i dziecka. Zrob amniopunkcje. Nie boj sie. Moze to tylko wada serduszka ktora mozna bedzie skorygowac
Przytulam mocno...

O nie :-( :( Adeline, tulam Was mocno. Ja bym w takiej sytuacji zrobiła wszelkie badania, które zalecają lekarze. Wyjdzie pewnie wszystko. Być może będzie można pomóc Dziecku jeszcze w brzuchu. Boże, niewyobrażalne dla mnie. Współczuję Wam, ale też trzymam kciuki, żebyście byli w tym odsetku cudów, które się zdarzają, naprawdę.

Adelain bardzo mi przykro ale ZD to nie wyrok mam chrzesnice ma ona poważna wade serca ale jest tak kochana i tak urocza ze niczym nie odroznia się od siostry bliźniaczki która jest zdrowa. Zrób amniopunkcje lub testy nimfy by wiedzieć z czym się będziecie musieli zmierzyć będę się za Was modlić.

Reszcie dziewczyn gratuluję udanych wizyt.

Wczoraj wieczorem moja gin napisała mi SMS ze podpisywała dziś moje wyniki z testu pappa i wszystko jest w porządku małe ryzyko.

Ja jestem kawoszem uwielbiam mój mąż nie pija teraz na początku mnie odrzuciło ale ostatnio wypilam lekka z koleżanką

Adeline brak mi słów. Nie wiem co mam powiedzieć. AK bardzo wszystkie trzymamy kciuki z Ciebie i dzidziusia. Popieram dziewczyny amniopunkcja ma chyba mniej niż 0,5% szansy na poronienie a może Ci bardzo dużo wyjaśnić! Warto próbować wszystkiego!! Pomimo, że znikam z forum cały czas będziemy Cię wspierać myślami. I prosić o cud!

Napisane na SM-T110 w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
@Adeline89 Serce mi pęka[emoji24]
Wiem że nic nie ukoji waszego bólu! Bądźcie silni!!! Będę się modlić za wasze maleństwo!!! I wierzę w cuda!!! Moja mama jest przykładem cudu! Jako 8msc niemowlę w wyniku powikłania grypy pękło jej płuco leżała nieprzyyomna z wenesekcja i innymi rurami ktore poddrzymywały jej życie lekarze kazali dziadkom się już pogodzić z jej śmiercią, podobno w momencie kiedy odbywała się masza w intencji mojej mamie mama odzyskała przytomność, powyrywała sobie wszystkoe rury, i wstała w łóżeczku, po pęknięciu na płucu nie było śladu!!! Dlatego wierzę że zdarzają się cuda! A z beznadziejnych wyników w ciąży rodzą się zdrowe dzieci(albo takie które po interwencji medycznej rozwijają się prawidłowo) I wierzę w to że cud przydarzu się także Wam!!! Dawno nie było mnie w kościele, ale chyba pójdę w Wawie na mszę o ozdrowienie i pomodlę się w Waszej intencji!!!
Przed Wami czas trudnych decyzji, myślę że amniopunkcja dałaby wam obraz z czym walczycie i jak pomóc waszemu maleństwu!!! Bezwzgledu na to jaką podejmiecie decyzję nie bedzie ona łatwa! Jestem myślami i sercem z Wami! Trzymaj się kochana!!!!

Do góry