No pewnie że mam, tylko w warsztacie na przeglądzie stoi[emoji13] Wiesz zaczął adresy mylić[emoji16]@kurektyna no co Ty nie masz teleporta? [emoji14] przecież to podstawa wyposażenia każdego domu
Podobne tematy
- Solved
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
No pewnie że mam, tylko w warsztacie na przeglądzie stoi[emoji13] Wiesz zaczął adresy mylić[emoji16]@kurektyna no co Ty nie masz teleporta? [emoji14] przecież to podstawa wyposażenia każdego domu
Witajcie Nina i KasiakCześć dziewczyny czytam was praktycznie od poczatku stycznia i w końcu dziś nastał dzień żeby zalożyć sobie konto
Termin puki co mam na 8 sierpień więc z miłą chęcia do was dołącze
Hmm.. U mnie było tak, że obydwoje z lekarzy wyznaczyło mi konkretny dzień na badania i powiedzieli, że mam się na wtedy zapisać. Ale to prywatnie więc nie wiem ile się czeka..Ile czekacie na prenatalne?
Tak siedzę i patrzę i napatrzec się nie moge;*
Do dobrego lekarza też się miesiąc czeka prywatnie bynajmniej ja tak mialamU nas oczywiscie z prenatalnymi paradoks... jak masz skierowanie z nfz to czekasz miesiac a jak idziesz prywatnie to termin jest odrazu w tej samej klinice oczywiscie... Nasza kochana Polska ;(