reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Sierpniowe mamy 2017

Kiedy chcecie przenieść się na wątek zamknięty?

• Jak najszybciej.

Głosów: 27 58,7%
  • Za 1-2 miesiące.

Głosów: 17 37,0%
  • Bliżej terminów porodu.

Głosów: 2 4,3%

• Wszystkich głosujących
    46
  • Ankieta zamknięta .
reklama
@kurektyna ja tez mam mniej na wadze i cale szczescie bo jak by nie patrzec to troche nadprogramowych kilogramo juz mam. Mam cicha nadzieje ze tak max 10 wskoczy wiecej ale pozyjemy zobaczymy

A o prenatalne pytam bo szczerze uciekly mi 3 pelne tygodnie. O ciazy wiem od 27 grudnia - wtedy zrobilam test. Z moich obliczen wynikalo ze to jakis 5-6. Tydzien. Ogolnie szybko sie denerwuje i strasznie wszystkim przejmuje wiec gdzies wyczytalam ze jak za wczesnie sie pojdzie to albo bedzie puste jajo, albo brak bicia serduszka. Wiec zeby sie nie stresowac wizyte mialam na 12 stycznia na nfz. Jak sie okazalo istny koszmar :( tam dowiedzialam sie ze jestem juz w 10 tyg. Niecaly tydzien pozniej trafilam do szpitala i szczerze nie mam jeszcze umówionych badan prenatalnych dlatego po malu zaczynam sie stresowac. Ale w razie czego mam kolo ratunkow w zanadrzu :)

Witaj Nina90.
Kasiak0887 skąd jesteś?Ja też mieszkam w UK a dokładnie w Szkocji.
Ja muszę się zważyć bo dawno już się nie ważyłam.U mnie nadal słabo z apetytem.

Napisane na SM-G920F w aplikacji Forum BabyBoom

U nas oczywiscie z prenatalnymi paradoks... jak masz skierowanie z nfz to czekasz miesiac a jak idziesz prywatnie to termin jest odrazu w tej samej klinice oczywiscie... Nasza kochana Polska ;(

reklama
Do góry