reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Sierpniowe mamy 2017

Kiedy chcecie przenieść się na wątek zamknięty?

• Jak najszybciej.

Głosów: 27 58,7%
  • Za 1-2 miesiące.

Głosów: 17 37,0%
  • Bliżej terminów porodu.

Głosów: 2 4,3%

• Wszystkich głosujących
    46
  • Ankieta zamknięta .
reklama
A moze Ty możesz dryndnac do nich i spytać czy juz jest wynik i potwierdzić ze ok, bo tak czekac to ja bym umarła i zawał przy każdym dzwoniącym nieznanym mi numerze.

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
Muszę tam zadzwonić i się umówić na połówkowe, odczekam kilka dni. Po tym show mojego męża to nas tam pamiętać do końca życia będą ;)
Miałam to samo jak czekałam aż przyjdą (a raczej nie przyjdą) wyniki z testu stópki córki po jej urodzeniu, tyle że mailem. Co z tego, stres ten sam...

Napisane na KIW-L21 w aplikacji Forum BabyBoom

Ja podczytuje...ale słabo się czuję więc tylko dorywczo zaglądam.
Dziś wymiotowałam... może dlatego. A i pogoda. ..

Trzymam kciuki za wizyty kobietki.Za Adeline ...bardzo!!
Gratuluję tych udanych! !
Chorowitkom zdrowia! !
Urodzinowym dzieciom sto lat! !
Ale fajnie że znacie już płeć , u mnie Jeszce nie wiadomo.

Trzymajcie kciuki. ..ja w ten weekend zimowa sesja..

Oja! Myślałam, że nie nadrobię dzisiejszego dnia ale się udało :D Było tu nerwowo.. Chyba hormony dają nam w kość.. ;)
Gratulacje wszystkich udanych wizyt! Mam nadzieję, że u mnie wyjdzie wszystko okej i ominie mnie test Pappa i dodatkowy stres..
A tak z innej beczki to robię dziś cały dzień pasztet! :D Już nie mogę się doczekać, w końcu mam ochotę na mięso. Zobaczymy czy nie minie ;P

Ja mam prenatalne 01.02 ale nie bede chciala poznac plci, no chyba ze nie wytrzymam. W poprzedniej ciazy w 12 tygodniu lekarz powiedzial mi ze bedzie chlopak, a w 30stym, ze dziewczynka. To ja go pytam... jak to mozliwe ... wczesniej Pan Doktor mowil ze to chlopak, a on na to ze to niemozliwe by tak powiedzial bo widzi 100% dziewczynke... strasznie mi namieszal ;) zreszta... plec nie ma dla mnie znaczenia, zdrowko najwazniejsze.

reklama
Gratuluję udanych wizyt i zdrowych maluszków :)
Witam nowe mamy :)
@kurektyna mój synek też zasnął dziś w samochodzie dosyć późno więc też przewiduje że pójdzie spać dopiero o 24. Ale ja i tak nie mogę zasnąć do 1 więc spoko :D

Do góry