reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Sierpniowe mamy 2017

Kiedy chcecie przenieść się na wątek zamknięty?

• Jak najszybciej.

Głosów: 27 58,7%
  • Za 1-2 miesiące.

Głosów: 17 37,0%
  • Bliżej terminów porodu.

Głosów: 2 4,3%

• Wszystkich głosujących
    46
  • Ankieta zamknięta .
reklama
U was jakoś szybko te wyniki z pappa. Mnie powiedzieli że jak coś wyjdzie nie tak to do 14 dni zadzwonią. I to jest kicha straszna, bo człowiek siedzi i czeka na telefon... Jak nic nie wyjdzie niepokojącego to się nie odzywają w ogóle. Kurde bele :/

Napisane na KIW-L21 w aplikacji Forum BabyBoom

A ja właśnie miałam pytać Was czy to normalne ze wynik z testu Pappa jest na drugi dzień? Mam mieć Usg prenatalne 8/02 w środę, a w poniedziałek 06/02 Pappa, żeby lekarz miał juz wynik przy Usg.

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

A ja właśnie miałam pytać Was czy to normalne ze wynik z testu Pappa jest na drugi dzień? Mam mieć Usg prenatalne 8/02 w środę, a w poniedziałek 06/02 Pappa, żeby lekarz miał juz wynik przy Usg.

u mnie tydzień się czeka po badaniu USG, może jak lekarz chce sprawdzić od razu to będą szybciej

Dzięki :) a to w tej ciąży już robiłaś? lekarz Ci kazał czy sama? Czy po porodzie? Nigdy się tym nie interesowałam bo myślałam że obydwoje mamy +
Przeciwciala mi wyszły. Została krew znowu pobraną i wysłana do centrum krwiodastwa czy coś takiego. Oni po szerszej analizie stwierdzili że nic nie wykryto. Napisali w wyniku ze za miesiąc znowu muszę zrobić i ta sama procedura co miesiąc bedzie

Może ma znaczenie że prywatnie. Jaz nfz miałam. Mamaginekolog też pisała że umawia pacjenti wcześniej na pobranie żeby przy usg mieć już wszystko do interpretacji. A ja kur.. będę siedzieć i czekać jak durna.

Napisane na KIW-L21 w aplikacji Forum BabyBoom

Pomału was dziś nadrabiam... małymi kroczkami
Chromka i klusek Gratuluję udanych wizyt!!! I super że do tego maluchy pokazały swoje wdzięki[emoji16] wreszcie sie facecik trafił!!! Bo tu takie damskie grono rośnie[emoji6]
Adeline dziś cały dzień o Was myślę! Trzymam kciuki że będzie dobrze a tamto to był tulko błąd![emoji8]
Jakoś tak dziś bez życia jestem, spać cały dzień się chce... a nie mam kiedy[emoji22] W pracy od 7 potem pojechałam do rodziców posiedziałam chwilkę, przywiozłam małą od Nich(po szpitalnej przygodzie poniedziałkowej została u dziadków i dopiero dziś mogłam po nią pojechać) usnęła w aucie ok 18 przebudziła sie tylko na przejście samochodu do auta i dalej śpi... Dam sobie rękę uciąć że jak wroci P z pracy to się obudzi i będzie balować do 12[emoji13] a ja jutro na 7 do pracy... Dobrze że ona teraz taka wyrozumiała dla mamuni jest to może da mi pójść spać, a pomeczy tatusia[emoji16][emoji16][emoji16]

reklama
20170125_200626.jpg

Załączniki

• 20170125_200626.jpg
    20170125_200626.jpg
    267,5 KB · Wyświetleń: 124
Do góry