reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Sierpniowe mamy 2017

Kiedy chcecie przenieść się na wątek zamknięty?

• Jak najszybciej.

Głosów: 27 58,7%
  • Za 1-2 miesiące.

Głosów: 17 37,0%
  • Bliżej terminów porodu.

Głosów: 2 4,3%

• Wszystkich głosujących
    46
  • Ankieta zamknięta .
reklama
U was jakoś szybko te wyniki z pappa. Mnie powiedzieli że jak coś wyjdzie nie tak to do 14 dni zadzwonią. I to jest kicha straszna, bo człowiek siedzi i czeka na telefon... Jak nic nie wyjdzie niepokojącego to się nie odzywają w ogóle. Kurde bele :/

Napisane na KIW-L21 w aplikacji Forum BabyBoom

Emikaa ja w czasach studiowania też się wspomagałam plussszzz mózg.Tu w UK plussszzz w ogóle nie ma niestety.
Dzięki Emikaa.Nie ma opcji u mnie na dziecko gigant.
Wiktoriaa to u Was konflikt serologiczny jest.

Napisane na SM-G920F w aplikacji Forum BabyBoom
No jest, ale przy pierwszym dziecku podobno nie ma problemu. Mam nadzieje, że to prawda.

Nie, nic gin nie mowila. Tzn ja się zapytalam a ona ze przy pierwszym dziecku to nie jest problem. Jak sie urodzi dziecko i bedzie mialo moją grupe to ok, a jak meza to wtedy ja dostaje cos tam (zapomniałam co), zeby kolejne dziecko bylo zabezpieczone
Tak jest. Ale przeciwciala sa bardzo ważne te bedanie pilnuj tego;)
Ja mam plus mąż minus i nam wyszly

reklama
Wizyta kosztowala 150zl.

Dzis rowno 12 tydzien skonczony. 3 kartki a4 opisu, wykresow i pomiarow. Jestem zachwycona. Wszystkie przeplywy zylne, watrobowe przebadane. Nerki ok. Profil super. Nogi dlugasne. Bez nog 5.43cm. Nt 1.5. Termin pokrywa sie z usg. Serce ok 4 jamy. Pierscien pepkowy zamkniety. Konczyny prawidlowe. Kregoslup bez zmian. Odczyn kosmowkowy prawidlowy. Ilosc wod w normie. Glowka 1.61. W normie.

Mlody sam sie rozkraczyl

Do góry