reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Sierpniowe mamy 2017

Kiedy chcecie przenieść się na wątek zamknięty?

• Jak najszybciej.

Głosów: 27 58,7%
  • Za 1-2 miesiące.

Głosów: 17 37,0%
  • Bliżej terminów porodu.

Głosów: 2 4,3%

• Wszystkich głosujących
    46
  • Ankieta zamknięta .
reklama
To mi się zapodział gdzieś ;)
Na pewno męskie grono się powiększy.
Ja się śmieję że dziewuszkę to umiem obsługiwać, bo takiego małego siusiora to nie [emoji23]

Napisane na KIW-L21 w aplikacji Forum BabyBoom

Hehe ja tez właśnie sie śmiałam ze do chłopaczka to juz instrukcje obsługi znamy :) ostatnio u siostrzenicy jak mała przewijałam to jakoś łyso mi było :):) ale po cichuteńku liczę na to łyso teraz ;):):)

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

Najważniejsze, że wszystkie wyniki ok. To teraz już jesteś spokojniejsza. ;-) a co do płci to ja od początku miałam takie przeczucie, że będzie chłopak i jak narazie lekarz tak twierdzi. Choć u sąsiadki do końca lekarze mówili, że dziewczynka a urodził się chłopak. Byli zaskoczeni ale radość wielka bo już mają dwie starsze córki;-)

Napisane na SM-G903F w aplikacji Forum BabyBoom

Może ma znaczenie że prywatnie. Jaz nfz miałam. Mamaginekolog też pisała że umawia pacjenti wcześniej na pobranie żeby przy usg mieć już wszystko do interpretacji. A ja kur.. będę siedzieć i czekać jak durna.

Napisane na KIW-L21 w aplikacji Forum BabyBoom

A moze Ty możesz dryndnac do nich i spytać czy juz jest wynik i potwierdzić ze ok, bo tak czekac to ja bym umarła i zawał przy każdym dzwoniącym nieznanym mi numerze.

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Do góry