reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Sierpniowe mamy 2017

Kiedy chcecie przenieść się na wątek zamknięty?

• Jak najszybciej.

Głosów: 27 58,7%
  • Za 1-2 miesiące.

Głosów: 17 37,0%
  • Bliżej terminów porodu.

Głosów: 2 4,3%

• Wszystkich głosujących
    46
  • Ankieta zamknięta .
aga wiem, że wychodzi ale jakoś z nimi mniej lubię. Najbardziej z surowym łososiem lub tuńczykiem. Kimbap jest o tyle fajniejszy w ciąży bo można robić go z jajkiem, szynką, szpinakiem i marchewką :) tylko więcej czasu jest na przygotowanie składników nadzienia niż na zwykłe sushi...

reklama
Rany dziewczyny wczoraj się naczytałam o tych ruchach i normalnie nie wiem czy to sen czy co czułam jak mi się rusza :p chyba w śnie ze zmęczenia tak miałam, a jeszcze do tego sny erotyczne, cala spocona w nocy wstałam :p i spałam do 11,30, sprzątałam i dopiero jem śniadanie. Jeszcze tak długo nie spałam :p

@myycha ja byłam po 12 tyg z synem i udało mu się był syn, a teraz mówi,ze dziewczynka zobaczymy czy się sprawdzi, jeśli nie i tak nie będę zawiedziona, bo mnie to zupełnie obojętnie.

@kurektyna ja robiłam wszystkie badania nawet kolonoskopie, mam stwierdzony zespól jelita drażliwego, lekarz powiedział,że to choroba do końca życia, można tylko dietą ją i tabletkami łagodzić, pieprzę tabletki nic mi nie pomagały diet też próbowałam i ciężko, już się chyba przezwyczaiłam do tego.

@Mahoniowa super pomysł z tym bodym :)
Ja też to mam.

Ale pierdziele diety, leczylam się iberogastem Ok 2 mc. A teraz mam magiczny sposób. Często jak się najadlam tak nawet przejadalam aż opór czułam, ze juz wciskalam na chama, bez względu na to czy to były pierogi czy schabowy, czy dużo kanapek z pasztetem to wszystko za chwilę ladowalo w wc tylnim wyjściem:)
Długo rozkminialam p czym mam takie niemile rewulucje i odkryłam ze jak się przejem to mój organizm od razu " pierdziele nie trawie". Wiec teraz jem wszystko tylko jak juz czuje sytość to koniec, dziękuję, choćby mi gryz został to nie dam się bo często po tym gryzie zaraz siedziałam w toalecie. Taki to mam sposób ba moje jelito: )

reklama
@kotomiś też jestem ciekawa bo też się zastanawiam nad położną. Ktoś coś?
@dzag82 a widzisz! Super że Cię ominęła cukrzyca! A propos wariatek ja na drugi dzień po porodzie zostałam chwilę sama w pokoju, a potem właśnie przyjechała jakaś laska. Wyglądało jakby ją z ulicy zgarneli do porodu, nic nie miała dopiero potem jej facet rzeczy przywiózł. Z ciuszków dla dziecka metki odrywała. Jakaś dziwna była i bez zębów ;)
Ale ona urodziła, wyszła a ja dalej zostałam - wtedy żeby się wykąpać zawoziłam małą do położnych.
@25pixels u Ciebie to inny świat zupełnie, tu można jedynie pomarzyć o takich warunkach.

Napisane na KIW-L21 w aplikacji Forum BabyBoom

Do góry