reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Sierpniowe mamy 2017

Kiedy chcecie przenieść się na wątek zamknięty?

• Jak najszybciej.

Głosów: 27 58,7%
  • Za 1-2 miesiące.

Głosów: 17 37,0%
  • Bliżej terminów porodu.

Głosów: 2 4,3%

• Wszystkich głosujących
    46
  • Ankieta zamknięta .
Witam, mam pytanko do dziewczyn które miały te nieszczęsne plamienia, krwawienia, czy u Was ustało tak nagle? Bo ja Hm jakby to powiedzieć nadal trochę brudzę :/ nie wiem jak długo to moze trwać

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
Mi przeszło nagle i od czasu wyjścia ze szpitala ani grama plamień- mam ciągłą manie sprawdzania czy oby nic nie ma. Mam teraz żółty śluz tylko, ale nim się nie marwię.
Dostałam Duphaston 2X1 , aspirin cardio i sama zapytałam czy mogę magnez bo skurcze łydek miałam duże, poza tym kwas foliowy 5 mg i Fembion 1

reklama
luska Lena w maju skończy 6:) jakoś na szczęście nie szaleje na punkcie księżniczek, lubi oglądać chętnie się za nie przebiera na szczęście mimo że ma 3 książeczki z ksiezniczkami to tylko sporadycznie chce żeby jej poczytać. Ja też się zawsze wzruszyła przy bajkach jako dziecko, a Ona taka bezduszna[emoji13] Na szczęście w prawdziwym życiu nie lubi jak coś się komuś stanie, albo jak jakiś zwierzak cierpi bo człowiek mu robi krzywde(programy na animal) to jest jej przykro i smutno, ale bardzo szybko zaczeła odróżniać fikcję od realnego życia...

No ja zdecydowanie polecam kroniki podziemia mimo że główny bohater ma 11lat a jego siostra 2 nie jest to słodka bajeczka. Autorką jest Suzanne Collins ta co Igrzyska śmierci napisał. Ja chyba lubie te klimaty bo Igrzyskan mnie zachwyciły a i w tę opowieść się wkręciłam właśnie skończyłam czytać 3tom i... muszę zakupić sobie dwa kolejne, ale muszę poczekać do wypłaty[emoji6]

Co do jedzenia, to.ja od wczoraj żyje tylko na kanapkach z czosnkiem i pomidorem, przez to chorobsko.wogole nie chcę mi się jeść!!! Nawet do słodyczy mnie nie ciągnie!!!

Mahoniowa też się dziś zastanawiałam ile nas jest:) wyprzedziłaś mnie z tym pytaniem...[emoji16]

Adeline89
Tak nas dużo 42???Ale nie wszystkie dziewczyny chyba są aktywne??? Bo aż tak tego nie odczuwam że aż tyle Bab było w jednym miejscu.. :)

Truskaweczka proszę spisz moje dane bo wpisałam pod listą w poscie

Ja nawet nie widzę opcji żeby mnie nie przyjeli na żelazną... jak trzeba będzie urodze im na korytarzu[emoji13] Niech przyjmą poród przebadają malucha i mogę zwolnić miejscówkę dla kolejnej sierpniówki, nie wyobrażam sobie jeździć i szukać szpitala w którym jest miejsce... zresztą już Wam pisałam że teraz rodzę ekspresowo(hihi... może jak sobie wmówie to tak będzie) limit leżenia na porodówce wyczerpałam przy Lenie!!!!

Moje plamienia trwaly jeden dzien

A u mnie kurde jak w środę po południu sie zaczęło, tak wczoraj jeszcze trochę i dzisiaj tez nie zupełnie czysto, ale bardziej podbarwiony sluz brązowo żółtawo.
A sprawdzam co chwile, juz pare razy atak paniki ze o Bosze chyba leci cos nowego.
No i biorę tylko ta luteinę 2x2 pod język. Lekarz z IP to Wogole mówił ze on by nic swojej żonie nie dał :) jakby cos takiego jej sie zdarzyło.

U mnie w miescie rodzic nie zamierzam. Na nasz kwidzynski szpital mowia wykanczalnia. Zamierzam rodzic w Sztumie. Ok25km dalej. Ostatnio glosno bylo na fejsie bo babeczce w 28tyg z atakiem kamicy ordynator odmowil przyjecia na oddzial. Szkoda gadac. Tu od lat pracuje klika

Z tego co czytalam to od tamtego roku gaz rozweselajacy stosuja w Sztumie. Ciekawe czy pomaga ;)

Sporo dzieci ostatnio rodziło się w moim otoczeniu i jestem w miarę na bieżąco ;p Gaz rozweselajacy ogłupia i otumania. Trochę spokojniejsza się mamusia robi. Ale ponoć niestety w bólach nie pomaga..

reklama
Sporo dzieci ostatnio rodziło się w moim otoczeniu i jestem w miarę na bieżąco ;p Gaz rozweselajacy ogłupia i otumania. Trochę spokojniejsza się mamusia robi. Ale ponoć niestety w bólach nie pomaga..

No właśnie to miałam pisać :) ze w głowie bedzie sie czuć lajtowo a bol i tak ten sam :)

Do góry