luska Lena w maju skończy 6
jakoś na szczęście nie szaleje na punkcie księżniczek, lubi oglądać chętnie się za nie przebiera na szczęście mimo że ma 3 książeczki z ksiezniczkami to tylko sporadycznie chce żeby jej poczytać. Ja też się zawsze wzruszyła przy bajkach jako dziecko, a Ona taka bezduszna[emoji13] Na szczęście w prawdziwym życiu nie lubi jak coś się komuś stanie, albo jak jakiś zwierzak cierpi bo człowiek mu robi krzywde(programy na animal) to jest jej przykro i smutno, ale bardzo szybko zaczeła odróżniać fikcję od realnego życia...
No ja zdecydowanie polecam kroniki podziemia mimo że główny bohater ma 11lat a jego siostra 2 nie jest to słodka bajeczka. Autorką jest Suzanne Collins ta co Igrzyska śmierci napisał. Ja chyba lubie te klimaty bo Igrzyskan mnie zachwyciły a i w tę opowieść się wkręciłam właśnie skończyłam czytać 3tom i... muszę zakupić sobie dwa kolejne, ale muszę poczekać do wypłaty[emoji6]
Co do jedzenia, to.ja od wczoraj żyje tylko na kanapkach z czosnkiem i pomidorem, przez to chorobsko.wogole nie chcę mi się jeść!!! Nawet do słodyczy mnie nie ciągnie!!!
Mahoniowa też się dziś zastanawiałam ile nas jest
wyprzedziłaś mnie z tym pytaniem...[emoji16]
Adeline89
Tak nas dużo 42???Ale nie wszystkie dziewczyny chyba są aktywne??? Bo aż tak tego nie odczuwam że aż tyle Bab było w jednym miejscu..
Truskaweczka proszę spisz moje dane bo wpisałam pod listą w poscie
Ja nawet nie widzę opcji żeby mnie nie przyjeli na żelazną... jak trzeba będzie urodze im na korytarzu[emoji13] Niech przyjmą poród przebadają malucha i mogę zwolnić miejscówkę dla kolejnej sierpniówki, nie wyobrażam sobie jeździć i szukać szpitala w którym jest miejsce... zresztą już Wam pisałam że teraz rodzę ekspresowo(hihi... może jak sobie wmówie to tak będzie) limit leżenia na porodówce wyczerpałam przy Lenie!!!!