Podobne tematy
- Solved
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
TSH 3,236 skąd to się u mnie wzięło? Normalnie aż zawarłam a wizytę mam dopiero za tydzień. Myślicie że mogę poczekać do wizyty czy grać do lekarza?
Adeline znam kobiety które mają mdłości i wymioty całą ciążę.Mam nadzieję że tak nie będzie u mnie.Bo u mnie 11 tc a nadal mnie mdli i w głowie się kręci.
Niezawodna strona z filmami i serialami
alltube.tv. Polecicie jakiś jeszcze?
Fajne a jaka cena? Ja dałam 127zl i moje SĄ rurki
Po
w tym c&a też SĄ ciążowe?Ja to kupuje tylko z prom lub przecen, upatrzylam jeszcze trzy pary spodni w c&a kazde za 9€ , ale chcialabym najpierw je obejrzec na zywo [emoji6]
Napisane na LG-P880 w aplikacji Forum BabyBoom
No jakbym siebie slyszalaA ja z kolei (mięsożerca pełną gębą) od Bożego Narodzenia nie jem wędlin i w ogóle mięso blee. No tak mnie odpycha od tego.. Z kolei wcinam kanapki z serem i pełnoo jabłek
Hejo
liczę na to, że jak skończę 12tc to ruszę na nordic walking bo teraz się boje.