reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Sierpniowe mamy 2017

Kiedy chcecie przenieść się na wątek zamknięty?

• Jak najszybciej.

Głosów: 27 58,7%
  • Za 1-2 miesiące.

Głosów: 17 37,0%
  • Bliżej terminów porodu.

Głosów: 2 4,3%

• Wszystkich głosujących
    46
  • Ankieta zamknięta .
Zadzwoniłam dzisiaj z ciekawości o prenatalne z NFZ jakas przychodnia Multimed na warynskiego w wawie dla dziewczyn z Wawy :) ale dopiero na koniec lutego terminy a mi potrzebny raczej do 15 stego max. Ale można dzwonić i pytać czy cos sie zwolni. Zapisałam sie do jednej ale z testem Pappa wizyta o Usg koszt 650 zł wychodzi:/

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
Ciekawe ile mnie skazuje....

reklama
Ja to kupuje tylko z prom lub przecen, upatrzylam jeszcze trzy pary spodni w c&a kazde za 9€ , ale chcialabym najpierw je obejrzec na zywo [emoji6]

Napisane na LG-P880 w aplikacji Forum BabyBoom

Ja już chodzę w ciuchach ciążowych od 2 tygodni. Tylko w tym mi wygodnie. Obkupilam sie w h&m online podczas wyprzedaży i spodnie i leginsy super jakości są, do tego dwie sukienki i kilka bluzek. Noszę sukienki cały rok bez względu na pogodę ;)

Ja tylko wrócę do zdrowie chce sobie poszukać jeszcze ciuchów w lumpeksach ;)

Napisane na Lenovo YT3-850F w aplikacji Forum BabyBoom

Mnie te gumy itd w ciazowych jednak draznia. Czuje ze mam cos na brzuchu i momentalnie mi niedobrze. Nosze pod brzuszkiem. Wiosna styl sportowy obiore. Dresik. Leginsy. Adidasy. Badz baleriny i tuniki

Luska to porownamy ;). Rowny tydz roznicy

A ja z kolei (mięsożerca pełną gębą) od Bożego Narodzenia nie jem wędlin i w ogóle mięso blee. No tak mnie odpycha od tego.. Z kolei wcinam kanapki z serem i pełnoo jabłek :)

reklama
Hej dziewczyny :) jestem po usg prenatalnym :) z dzidzia wszystko swietnie ma 7.13cm :) rozwija sie ksiazkowo :) ale nie chce pokazac co ma miedzy nogami :) ciagle spalo i bylo odwrocone pupka do nas heheh :) testu pappa nie robie bo lekarz powiedzial ze tylko potwierdzi ze jest wszystko ok a na pewno nie bedzie mial na celu znalezienia wad wiec jestem juz spokojniutka o mojego robaczka :)

Do góry