reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Sierpniowe mamy 2017

Kiedy chcecie przenieść się na wątek zamknięty?

• Jak najszybciej.

Głosów: 27 58,7%
  • Za 1-2 miesiące.

Głosów: 17 37,0%
  • Bliżej terminów porodu.

Głosów: 2 4,3%

• Wszystkich głosujących
    46
  • Ankieta zamknięta .
reklama
Wiiktoriiaaa moja starsza córcia ma prawie 8 lat. A badania będę robić w Centrum Położnictwa i Ginekologii przy ulicy Zielonej.
Moja gin tez mi tam sugerowala, ogólnie podala mi 3 lekarzy ale tamtych nie zapisalam. Gdybym chciała na zielonej u dr sieroszewskiego to termin by byl dopiero na 8 lutego! Jak dzwonilam w tamtym tyg. Troche pozno się za to wzięłam bo myslalam ze moja tez wykonuje. A jak zapytalam o cene to powiedzieli 430zl i sie zastanawialam czy samo usg czy z testem. No ale nie wnikalam bo udalo mi sie znaleźć podobno dobrego lekarza :-)

A cora niezla artystka po takim "powaznym" tekście spodziewałam sie ze starsza dziewczynka :-)

@emikaa super, że wszystko w porządku. Strasznie się cieszę, że maluszek jest cały i zdrowy :) teraz odpoczywaj jak najwięcej i staraj się myśleć pozytywnie ;)
U mnie dzisiaj szaleństwo. Synek spał do 8.20. Ale pomimo tego i tak się nie wyspałam :p
Trzymam kciuki za dzisiejsze wizyty ;)

Dzień dobry:)
Emikaa - i ja odetchnęłam z ulgą po wieściach od Ciebie. Cieszę się że wszystko z Twoim dzidziusiem w jak najlepszym porządku. Odpoczywaj ile możesz!

Beata - w takim razie dla mnie to też wielkie uff , zawsze raźniej ;) wczoraj mnie starsza córcia podbudowała jak dowiedziała się o ciąży " ale mamo jak Ty sobie poradzisz z czwórką dzieci?" Chyba nie bardzo we mnie wierzy hehe

Cały dzień wczoraj leżałam bo mnie jakies choróbsko rozłożyło. Mąż tez zaczyna walczyć. No i synka dopadło. Więc mamy mamy mały szpital w domu.

Gratuluję udanych wizyt!

Ja w przyszły tygodniu wybieram się do swojego lekarza. A 27.01. mam wyznaczony termin badań prenatalnych w Łodzi.
Patik do jakiego lekarza jesteś umówiona? Skąd jesteś w ogóle? Ja też do łodzi do dr Ałaszewskiego :)

p19uflw1jarcljhd.png

@atfk trzymam kciuki

Mówią,że mdłości kończą się wraz z zakończeniem 12tyg,a ja wcześniej wcale nic nie miałam ,a teraz drugi dzień z rzędu jakaś tragedia muli mnie nie wiem czy rzygać nie będę,aż kręci mi się w głowie tak mnie męczy rany może ja mam na odwrót

Napisane na Lenovo A6020a40 w aplikacji Forum BabyBoom

Moja gin tez mi tam sugerowala, ogólnie podala mi 3 lekarzy ale tamtych nie zapisalam. Gdybym chciała na zielonej u dr sieroszewskiego to termin by byl dopiero na 8 lutego! Jak dzwonilam w tamtym tyg. Troche pozno się za to wzięłam bo myslalam ze moja tez wykonuje. A jak zapytalam o cene to powiedzieli 430zl i sie zastanawialam czy samo usg czy z testem. No ale nie wnikalam bo udalo mi sie znaleźć podobno dobrego lekarza :-)

A cora niezla artystka po takim "powaznym" tekście spodziewałam sie ze starsza dziewczynka :-)
I do kogo się zapisałaś w końcu? Ja płacę 200 za usg i 200za test jeżeli będę chciała go wykonać :)

@Emilkaaa cudowne wieści!! Odpoczywaj chociaż wiem że jak się ma malucha w domu to ciężko ale postaraj się w miarę możliwości!! I nie stresuj się [emoji8]

p19uflw1jarcljhd.png

@Adeline89 mi w pierwszej ciąży nudności i wymioty zaczęły się właśnie pod koniec 1 trymestru :p przez kilka tygodni rzygałam jak kot i jadłam tylko kanapki z serkiem naturalnym i pomidorem :p także może Ciebie też dopiero teraz dopadły. Mi niby też powinny już przechodzić nudności a nadal je mam ale ja się cieszę bo dzięki temu wiem że wszystko jest w porządku :D

reklama
emikaa świetne wieści! Najważniejsze że z malenstwem wszystko w porządku!!!! Odpoczywaj kochana i nie przemęczaj się!!!

Ja dziś wstałam nie do życia! Boli mnie chyba tchawica meczy kaszel i w ogóle jestem wypluta jakaś!
Czekam na wizytę u rodzinnego zobaczymy co mi powie... Chciałabym żeby sama wizyta zadziałała uleczajaco...[emoji22] jak ja nienawidzę chorować!

Do góry