Podobne tematy
- Solved
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Mnie z plamieniem zostawili w szpitalu na 3 dni. Wyszłam w sobotę. Czułam się tam bezpiecznie. Cieszę się że ok. W nocy sprawdzałam bo sie przebudzilam i teraz mówię do męża daj telefon bo muszę zobaczyć czy dziewczyna napisała co u niej, bo się martwię. Dzięki Bogu ok. No to wypoczywaj.Mam leżeć, ale dzieciaka do przedszkola trzeba zawieźć, do lekarza bo nie wpisali daty na zwolnieniu.
No i ten stres ciężki do pokonania.
Łażę juz z chusteczkami, papierem i sprawdzam non stop co tam mam
Narazie jeszcze jest plamienie, rano jaśniejsze, teraz brązowawe.
Jak z maluszkiem bedzie ok to niech se tam leci jak mu nie zagraża ale same wiecie jak to jest, z tylu glowy zawsze strach zostaje.
Widziałam ze pare dziewczyn po wizytach wczoraj, gratuluje dużych, zdrowych dzieciaczków!
Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom