Podobne tematy
- Solved
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Właśnie muszę sobie zrobić... na gardło kazała mi brać tamtumverde do ssania a zebym darowała sobie tabletki *spam*... no i lecę z inhalacją[emoji16]Ja też mam uczulenie na pencyline, jak zawsze miałam anginę czy cos to leczenie trwało miesiec, bo leki słabsze i musieli mi dawać kolejne zastrzyki. W większości antybiotykach pencylina. Zdrówka kup sobie syrop dla kobiet w ciąży może, i zrób też sama z cebuli , cytryny, miodu.
Napisane na Lenovo A6020a40 w aplikacji Forum BabyBoom
Też mam dziś wizytę Do 17:15 jeszcze tyle czasuuuDzień dobry kobietki.
Emika huurraa!!Będzie dobrze! !!
Chorowitkom życzę zdrowi☺.
Ja odebrałam dzis Morfologię- wygląda na to jest oki.Oddałam mocz.Dziś o 17:30 lekarz więc trzymajcie kciukasy!!Lekki stresik jest
Możesz śmiało poczekać ten tydzień, ale jak masz się stresować to idź od razu. Na hasło "złe TSH, jestem w ciąży" przyjmują praktycznie od rękiEmika wiedziałam że będzie wszystko dobrze bardzo się cieszę tylko proszę uważaj teraz na siebie i odpoczywaj !!
Ja dziś odebrałam wyniki badań z wczoraj ... i co? TSH 3,236 skąd to się u mnie wzięło? Normalnie aż zawarłam a wizytę mam dopiero za tydzień. Myślicie że mogę poczekać do wizyty czy grać do lekarza? Poza tym toxoplazmoza podwyzszona normalnie w szoku jestem bo poprzednio nic takiego nie było... :/
Napisane na SM-A510F w aplikacji Forum BabyBoom
@emikaa wiem,że nie wolno brać kąpieli w bardzo ciepłej wodzie,bo można porobić,ale siedzenie ciepłe chyba ,aż tak czadu nie daje.
@kurektyna ja bałam syrop malia 2 dni i mi przeszło z gardłem to jest też dla kobiet w ciąży hemopatyczny
Napisane na Lenovo A6020a40 w aplikacji Forum BabyBoom