Ja pojechałam wcześniej i teraz będę czekać długo ale nie wytrzymałam w domu
Napisane na SM-A510F w aplikacji Forum BabyBoom
Napisane na SM-A510F w aplikacji Forum BabyBoom
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Beata gratuluję udanej wizyty
Mam pytanie zwłaszcza do wymiotujacych...
Mnie dalej meczą jelitka, zjadłam kaszę z sosikem który był z cebulką i zaraz zrobiło mi się tak ciężko! I zaczęło mnie mdlić[emoji22] W zwiazku z tym że i tak czułam że muszę zwrócić postanowiłam sobie dopomóc, jak już udało się pobudzić to poszło, zerwało ze mnie sporo ale nagle zaczęło mnie strasznie gardło boleć i tak jakby sciakać a po zakończeniu wykasłałam flegmę z domieszką krwi... pozatym strasznie mnie teraz boli przełyk, tak na wysokości krtanii zwłaszcza przy przełykaniu śliny... Rzadko kiedy wymiotuję i nigdy w życiu nic takiego mi się nie zdążyło, wiec sie niepokoje(ale bez paniki)
Tak myślę że może popękały jakieś naczynka w przełyka ale nie wiem zdażyło wam się kiedyś coś.takiego???
Plus taki że w jelitach się lżej zrobiło
Powodzenia na wizytach!!!