Podobne tematy
- Solved
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Gratuluję udanych wizyt i trzymam kciuki za kolejne
@Tyllkaaa dużo zdrówka dla Ciebie i Twoich chorowitków
A mi wyszła podwyższona glukoza na czczo ciekawe co na to powie moja ginekolog w środę. Ale pewnie będę musiała robić test obciążenia glukozą. Oby tylko cukrzyca mi nie wyszła. W ogóle to już się martwię jak ja ten test wykonam bo to trzeba siedzieć w laboratorium 3h a ja nie mam z kim.swojego dwulatka zostawić :/[/
Hm a moze mogłabyś zrobić na czczo, wrocic do domu,wypić tam glukozę , zgłosić sie po 1 h na pobranie i wtedy juz tylko kolejna 1 h czekasz na 2 pobranie.
Mi ostatnio tak sugerowała położna w przychodni ze moze na cos takiego sie zgodzić ze względu ze zwymiotowałam :/
Tyle ze sugerowała żeby najlepiej po glukozie ktoś mnie przywiózł bo lepiej nie jeździć samochodem itp
Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
Hejo. Ja dzis czekam w kolejce do gin i trzese portkami :-( po 9 dniach antybiotykoterapii crp wzroslo...niewiele ale jednak..oby wszystko bylo ok. Trzymajcie kciuki
Napisane na LG-P760 w aplikacji Forum BabyBoom
Też byłam w szpitalu 3 dni przez plamienia. Ale wszystko już dobrze i odpoczywam na 2 tygodniowym L4. Życzę zdrowia.Hej dziewczyny, dawno mnie nie było. Jakoś tak się poukładało z czasem. Z góry przepraszam ale nie nadrobię tylu stron...
Mam nadzieję że u Was w porządku. Kątem oka zauważyłam że nasze grono się powiększa.
Ja niestety w ciągu tych kilku dni zaliczyłam wizytę na IP. Miałam plamienia i bóle podbrzusza...pomimo duphastonu...Na szczęście tylko strachu się najedliśmy i dzidzia siedzi w środku dalej cało i wygodnie.
Ściskam Was wszystkie i postaram się wpadać częściej :*
Mi lekarz zabronił figli- tak to ujął [emoji2] . Mi akurat i tak nie grozi, bo ochoty nie mam w ogóle. Poprostu libido zero. Straszne to i zastanawiam się czy że mną wszystko ok.@klusek dobrze jej powiedziałaś! Jak mbie takie fladry wkurzaja, wszystko z łachy. Wazne ze z dzidziusiem jest wszystko ok
A ja znowu sie zamartwiam jestem po przytulankach z moim M. I nawet nie dokonczylismy jak mnie zaczęło kłuć i boleć podbrzusze .... Jestem przerażona i nie wiem co myśleć