reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Sierpniowe mamy 2017

Kiedy chcecie przenieść się na wątek zamknięty?

• Jak najszybciej.

Głosów: 27 58,7%
  • Za 1-2 miesiące.

Głosów: 17 37,0%
  • Bliżej terminów porodu.

Głosów: 2 4,3%

• Wszystkich głosujących
    46
  • Ankieta zamknięta .
reklama
Hej dziewczyny baaardzo dawno nie zagladalam do was jakos na 520 stronie wiec was nie nadrobie teraz...
Ja mam w srode prenatalne ciekawe czy juz plec bede znac
Martwi mnie to ze zaczal sie 4 miesiac a ja schudlam 1.5kg nic kompletnie nie widac abym w ciazy byla i mam ciagle moszmary w nocy nie moge doczekac sie srody...
czy ktoras z was tez schudla zamiast przytyc?
Ja raz mam 1 kg, 1,5 na plusie a później wracam do wagi wyjściowej. Ale ja mało ważę bo przy wzroście 173 maks. 53, 54 kg. Zawsze tak ważyłam mimo że nie ograniczam jedzenia. Taki typ.
Zmianą wagi o 1, 1,5 kg nie martwiłabym się bo wystarczy że więcej zjesz albo zawarzysz się o innej porze i to już może robić różnicę. Ale jak masz być spokojniejsza co jest najważniejsze to idź zapytaj lekarza

A ktory tydzien? I wszystko jest oki? Co mowia na taki spadek wagi?
11tydzien wszystko jest dobrze maluszek ma dobre 4cm. Nie kazala sie tym martwic. Przez ten caly czas tylko raz i to jeszcze przed pierwszą wizytą wymiotowalam, tak to tez wcale. Na forum staraczkowym gdzie jestem dziewczyna jest w 20tyg i tez ciągle chudla. Dopiero jej brzuszek wyskakuje i wszystko jest dobrze. Także chyba tak czasem sie zdarza :-)

Olciaj przykro mi strasznie :-( Wiecie co ja chyba nie bede przez jakis czas tu zagladac bo za bardzo przeżywam te zle wiesci. Oby juz wszystko bylo dobrze. Wpadnę za jakis czas. 3majcie sie kobietki.

Jejuuu Olciaj strasznie mi przykro :'-( .... [*] dla Twojej kruszynki ...

Az mnie brzuch rozbolal ... naprawde zycie potrafi byc niesprawiedliwe :-(

Napisane na LG-P880 w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Do góry