12+3 to Jeszce 3 miesiąc mamuś12+3 jestem u Was jako sierpnioweczka bo tak mialam podawany termin na 2 pierwszych wizytach teraz ciagle termin na 25.07
Podobne tematy
- Solved
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
12+3 to Jeszce 3 miesiąc mamuś12+3 jestem u Was jako sierpnioweczka bo tak mialam podawany termin na 2 pierwszych wizytach teraz ciagle termin na 25.07
Ja raz mam 1 kg, 1,5 na plusie a później wracam do wagi wyjściowej. Ale ja mało ważę bo przy wzroście 173 maks. 53, 54 kg. Zawsze tak ważyłam mimo że nie ograniczam jedzenia. Taki typ.Hej dziewczyny baaardzo dawno nie zagladalam do was jakos na 520 stronie wiec was nie nadrobie teraz...
Ja mam w srode prenatalne ciekawe czy juz plec bede znac
Martwi mnie to ze zaczal sie 4 miesiac a ja schudlam 1.5kg nic kompletnie nie widac abym w ciazy byla i mam ciagle moszmary w nocy nie moge doczekac sie srody...
czy ktoras z was tez schudla zamiast przytyc?
11tydzien wszystko jest dobrze maluszek ma dobre 4cm. Nie kazala sie tym martwic. Przez ten caly czas tylko raz i to jeszcze przed pierwszą wizytą wymiotowalam, tak to tez wcale. Na forum staraczkowym gdzie jestem dziewczyna jest w 20tyg i tez ciągle chudla. Dopiero jej brzuszek wyskakuje i wszystko jest dobrze. Także chyba tak czasem sie zdarza :-)A ktory tydzien? I wszystko jest oki? Co mowia na taki spadek wagi?
Rozpoczal sie 4 do 12 jest to 3 miesiac 12+1 jest juz liczony jako 4 policz w kalendarzu12+3 to Jeszce 3 miesiąc mamuś
Eee trochę inaczej się to liczy w ciążyRozpoczal sie 4 do 12 jest to 3 miesiac 12+1 jest juz liczony jako 4 policz w kalendarzu
Na trzech aplikacjach ciazowych od 12+1 pokazuje mi ze to 4 tudzien wiec juz nie wiem co myslec skoro mowisz ze jest inaczejEee trochę inaczej się to liczy w ciąży