reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Sierpniowe mamy 2017

Kiedy chcecie przenieść się na wątek zamknięty?

• Jak najszybciej.

Głosów: 27 58,7%
  • Za 1-2 miesiące.

Głosów: 17 37,0%
  • Bliżej terminów porodu.

Głosów: 2 4,3%

• Wszystkich głosujących
    46
  • Ankieta zamknięta .
Ja miałam dziś pospać dłużej ale w sumie czułam się już wyspana jak mąż wychodził do pracy.Więc szybciutko ogarniam domek i idziemy z dziewczynkami na śnieg póki jeszcze nie stopniał.Po wczorajszym dolegliwościach żołądkowych mam nadzieję że dziś będę się czuła lepiej.Dziś wracam do pracy na 2 nocki.
Miłej soboty.

Napisane na SM-G920F w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Hahaha to tak jak u mnie bęben ale zupełnie nie ciążowy ;) różnica taka że dolna część brzucha już się nie da wciągnąć ;)

Moj M. bardzo korzysta ze mnie w kolejkach pierszeństwa, podchodzi pyta "czy ktoś z państwa korzysta z kolejki pierszeństwa? Nie? To my skorzystamy bo żona w ciąży" [emoji23] [emoji23] [emoji23] samej to mi głupio i zawsze staje na końcu.

p19uflw1vekq68fq.png

Heh No ja tez staje na końcu zawsze, nawet w przychodni do rejestracji i pózniej do zabiegowego tez w ciąży jest pierwszeństwo i jak babki widza ciężarówki to same wołają, ale jak brzucha jeszcze nie ma to tak głupio, a nie powinno nam być w sumie. Ale jak juz brzuchol bedzie to będę korzystać :) najgorsze sa te dziadki fukajace wtedy :)

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

Ja mam mały brzuszek. Jak w ubraniach to nawet nie widać bo zawsze nosiłam luźne bluzki. Obcislych nie lubię... tylko Ci co wiedzą to zauważają brzuszek ☺

Zaczynam i ja się stresować czy napewno wszystko w porządku... to przez te złe wieści od @DigitalGirl . Źle przyjmuje takie wiadomości i później sama się stresuje... a wizyta dopiero w czwartek

1484385612-aaaaaa.jpeg

Napisane na SM-G920F w aplikacji Forum BabyBoom

Mmmm :)
Jadlabym ;)
Ja to Wogole maniaczka pizzy jestem :) choć nic nie zastąpi kawałka pizzy z jakiejś małej włoskiej knajpki :) wtedy zwykła margheritta to niebo w gębie :)
To jak nie tajemnica to moze podeslesz proporcje do Waszego ciasta :) bo składniki podejrzewam sa podobne:) chyba Że gdzieś tkwi sekret :)
Przetestuje :)

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

@Adeline89 *spam* na gardło
@ikulka chęć na słodkie nie jest wyznacznikiem płci bo ja w pierwszej ciąży non stop jadłam słodkie a mam synka ;)
@edda89 do tuli można dokupić specjalną wkładkę dla maleństwa, które jeszcze nie siedzi ;)
Oczywiście, że można, ale to nie znaczy, że dziecko jest w niej dobrze ułożone. Każda tulomaniaczka Ci powie, że trzeba czekać aż dziecko usiądzie. Do tej pory tylko chusta jak coś.

@emikaa pewnie mówisz o nim :p on był też w hells kitchen chyba

jak mąż wróci to podaję do apteki a póki co muszę sobie jakoś radzić ,całą noc nie przespałam mnie dusiło. Dziś jadę z mężem do kina na rocznicę ślubu, bo w poniedziałek mamy 8 lat, po ślubie. Zamierzam obeżreć się w kfc kubełek i stripsy z niego ;)

reklama
Dzag 82, zimą ciężko to praktykować, w dłuższe trasy zawsze tak robi. Jak sama stwierdziłaś bezpieczeństwo najważniejsze, skoro kupisz fotelik z 5pkt adac za tysiąca lub więcej to nie ubieraj dzieciaka e kurtkę. Wszytko kwestia organizacji czasu i samozaparcia.

Do góry