Podobne tematy
- Solved
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Tylko, że Tula dopiero dla dziecia jak będzie siedzieć. Miałam dla Hani. Super inwestycja. Sprzedałam za tyle ile kupiłamNiezła wizja my Jaśka nie dajemy do żłobka, miejsc u nas nie ma i kasy mi szkoda, posiedzi ze mną i z maluchem w domu ten rok. Tak sobie ostatnio właśnie pomyślałam, że będę musiała Krzysia odprowadzać z tą dwójką dodatkowo i wykombinowałam, że oszczędzam na Tule (chusty się pozbyłam w wakacje) i młodzież najmłodsza w nosidle, Dżony za rękę i odprowadzamy Krzysia, o ;D wiecie co jest najgorsze? Przedszkole mam dosłownie 20m od domu, musimy obejść ogrodzenie więc do wejścia 90m, a w zimę wiadomo - muszę ich i tak normalnie ubierać na te 2 min drogi
Tak wgl jak wasze brzuszki? U mnie już nie do ukrycia
Kochana 3maj się mocno :* ...Wiem co czujesz... bardzo mi przykro ;(Dziewczyny, wczoraj w pracy bolał mnie brzuch więc pojechaliśmy na SOR. Skierowali mnie na patologie ciąży. Zrobili usg i okazało się, że serduszko nie bije dziś usg robił inny lekarz bo taka jest procedura i niestety potwierdził brak tętna. Od 2tyg chodziłam z martwą ciąża ;(
Od 10tej podają mi tabletki na otwarcie szyjki..czekam na krwawienie i skurcze. Niestety jeszcze niewiele się dzieje..brak krwawienia. Dobrze by było żeby samo się oczyściło żeby w czasie lyzeczkowania mniej ingerować. Ale tak czy siak lyzeczkowanie jest kobieczne.
Jestem w rozpaczy...to moja druga stracona ciąża..mam wrażenie, że tego nie przeżyje ;(
W szczecinie na pomorzanach w szpitalu