reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Sierpniowe mamy 2017

Kiedy chcecie przenieść się na wątek zamknięty?

• Jak najszybciej.

Głosów: 27 58,7%
  • Za 1-2 miesiące.

Głosów: 17 37,0%
  • Bliżej terminów porodu.

Głosów: 2 4,3%

• Wszystkich głosujących
    46
  • Ankieta zamknięta .
Ja miałam dziś pospać dłużej ale w sumie czułam się już wyspana jak mąż wychodził do pracy.Więc szybciutko ogarniam domek i idziemy z dziewczynkami na śnieg póki jeszcze nie stopniał.Po wczorajszym dolegliwościach żołądkowych mam nadzieję że dziś będę się czuła lepiej.Dziś wracam do pracy na 2 nocki.
Miłej soboty.

Napisane na SM-G920F w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Hahaha to tak jak u mnie bęben ale zupełnie nie ciążowy ;) różnica taka że dolna część brzucha już się nie da wciągnąć ;)

Moj M. bardzo korzysta ze mnie w kolejkach pierszeństwa, podchodzi pyta "czy ktoś z państwa korzysta z kolejki pierszeństwa? Nie? To my skorzystamy bo żona w ciąży" [emoji23] [emoji23] [emoji23] samej to mi głupio i zawsze staje na końcu.

p19uflw1vekq68fq.png

Heh No ja tez staje na końcu zawsze, nawet w przychodni do rejestracji i pózniej do zabiegowego tez w ciąży jest pierwszeństwo i jak babki widza ciężarówki to same wołają, ale jak brzucha jeszcze nie ma to tak głupio, a nie powinno nam być w sumie. Ale jak juz brzuchol bedzie to będę korzystać :) najgorsze sa te dziadki fukajace wtedy :)

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

Ja mam mały brzuszek. Jak w ubraniach to nawet nie widać bo zawsze nosiłam luźne bluzki. Obcislych nie lubię... tylko Ci co wiedzą to zauważają brzuszek ☺

Zaczynam i ja się stresować czy napewno wszystko w porządku... to przez te złe wieści od @DigitalGirl . Źle przyjmuje takie wiadomości i później sama się stresuje... a wizyta dopiero w czwartek

1484385612-aaaaaa.jpeg

Napisane na SM-G920F w aplikacji Forum BabyBoom

Mmmm :)
Jadlabym ;)
Ja to Wogole maniaczka pizzy jestem :) choć nic nie zastąpi kawałka pizzy z jakiejś małej włoskiej knajpki :) wtedy zwykła margheritta to niebo w gębie :)
To jak nie tajemnica to moze podeslesz proporcje do Waszego ciasta :) bo składniki podejrzewam sa podobne:) chyba Że gdzieś tkwi sekret :)
Przetestuje :)

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

@Adeline89 *spam* na gardło
@ikulka chęć na słodkie nie jest wyznacznikiem płci bo ja w pierwszej ciąży non stop jadłam słodkie a mam synka ;)
@edda89 do tuli można dokupić specjalną wkładkę dla maleństwa, które jeszcze nie siedzi ;)
Oczywiście, że można, ale to nie znaczy, że dziecko jest w niej dobrze ułożone. Każda tulomaniaczka Ci powie, że trzeba czekać aż dziecko usiądzie. Do tej pory tylko chusta jak coś.

@emikaa pewnie mówisz o nim :p on był też w hells kitchen chyba

jak mąż wróci to podaję do apteki a póki co muszę sobie jakoś radzić ,całą noc nie przespałam mnie dusiło. Dziś jadę z mężem do kina na rocznicę ślubu, bo w poniedziałek mamy 8 lat, po ślubie. Zamierzam obeżreć się w kfc kubełek i stripsy z niego ;)

reklama
Dzag 82, zimą ciężko to praktykować, w dłuższe trasy zawsze tak robi. Jak sama stwierdziłaś bezpieczeństwo najważniejsze, skoro kupisz fotelik z 5pkt adac za tysiąca lub więcej to nie ubieraj dzieciaka e kurtkę. Wszytko kwestia organizacji czasu i samozaparcia.

Do góry