reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Sierpniowe mamy 2017

Kiedy chcecie przenieść się na wątek zamknięty?

• Jak najszybciej.

Głosów: 27 58,7%
  • Za 1-2 miesiące.

Głosów: 17 37,0%
  • Bliżej terminów porodu.

Głosów: 2 4,3%

• Wszystkich głosujących
    46
  • Ankieta zamknięta .
@ja tak samo z synem jadłam słodkie,a teraz niby tak samo nie czuje się jak w ciąży a od słodkiego mnie odrzuca ,a czuje znów chyba syna, chociaż mam iskierkę nadziei na corke

Napisane na Lenovo A6020a40 w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Ja już po badaniach prenatalnych i nie mam dobrych wieści:( kość nosowa bardzo mała, przeziernosc 2.5mm czyli na górnej granicy i pepowina dwunaczyniowa... zamiast 2 tętnic i jednej żyły w pepowinie - jest 1 tętnica i 1 żyła:/ teraz czekam na wyniki testu pappa ale już wiem że będzie czekać mnie aminopunkcja. Badania zamiast mnie uspokoić bardzo mnie zestresowwaly aż mi się ryczeć chciało i z tego wszystkiego nie zapytalam się o płeć dzidzi a teraz strasznie boli mnie brzuch... chyba z nerwów. Wynik z krwi za 10 dni
Katy kochana. Trzymaj się. Musi być Dobrze! !!

Dziewczyny, wczoraj w pracy bolał mnie brzuch więc pojechaliśmy na SOR. Skierowali mnie na patologie ciąży. Zrobili usg i okazało się, że serduszko nie bije :( dziś usg robił inny lekarz bo taka jest procedura i niestety potwierdził brak tętna. Od 2tyg chodziłam z martwą ciąża ;(
Od 10tej podają mi tabletki na otwarcie szyjki..czekam na krwawienie i skurcze. Niestety jeszcze niewiele się dzieje..brak krwawienia. Dobrze by było żeby samo się oczyściło żeby w czasie lyzeczkowania mniej ingerować. Ale tak czy siak lyzeczkowanie jest kobieczne.
Jestem w rozpaczy...to moja druga stracona ciąża..mam wrażenie, że tego nie przeżyje ;(
To straszne... nie wiem co napisać... trzymaj się kochana

A tak ogólnie mam kaszel drapie mnie w gardle mogę coś wsiąść na to jakaś tabletkę do ssania ? Mam nadzieję, ze to minie ,ale meczy mnie jak nie wiem

Najbezpieczniej *spam* do ssania i zjedz łyżkę miodu :) i ja bym przegryzła ząbek czosnku z chlebem np :)

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

@ikulka ja cały czas miałam brzuch więc nikt nic z obcych nie podejrzewa [emoji3]
@emikaa ja robiłam dwa razy pizzę wyszla bardzo dobra polecam przysypac ciasto kasza manna

No właśnie ostatnio oglądałam filmik ze kucharz w jakiejś knajpie pod spod daje kasze mannę i wtedy jest chrupka.
Ja juz testowałam setki razy i prawie nigdy nie wychodziła do końca taka jaka bym chciała:)
Ale teraz na tym kamieniu to niezłe, 7 minut a ciasto juz chrupkie, cieniutkie :) tyle ze ok godzinki nagrzewać trzeba wcześniej piekarnik żeby kamień sie nagrzał, to chyba jedyny minus.

U mnie nadal tylko bęben tłuszczowy :) ale jak napne to mogę juz bez problemu ustawiać sie w kasach z pierwszeństwem dla ciężarnych ;)

Hahaha to tak jak u mnie bęben ale zupełnie nie ciążowy ;) różnica taka że dolna część brzucha już się nie da wciągnąć ;)

Moj M. bardzo korzysta ze mnie w kolejkach pierszeństwa, podchodzi pyta "czy ktoś z państwa korzysta z kolejki pierszeństwa? Nie? To my skorzystamy bo żona w ciąży" [emoji23] [emoji23] [emoji23] samej to mi głupio i zawsze staje na końcu.

p19uflw1vekq68fq.png

Emikaa my z mężem często robimy domową pizzę.
Adeline spróbuj gardło posmarować amolem.Co to tabletek do ssania to nie jestem pewna.Wiem że możesz tantuum verde.

Napisane na SM-G920F w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Do góry