reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Sierpniowe mamy 2017

Kiedy chcecie przenieść się na wątek zamknięty?

• Jak najszybciej.

Głosów: 27 58,7%
  • Za 1-2 miesiące.

Głosów: 17 37,0%
  • Bliżej terminów porodu.

Głosów: 2 4,3%

• Wszystkich głosujących
    46
  • Ankieta zamknięta .
IMG_3581.JPG

To moje mruczydlo [emoji7]

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

Załączniki

• IMG_3581.JPG
    IMG_3581.JPG
    131,5 KB · Wyświetleń: 379
reklama
Czytam i ja na bieżąco ale jakoś brak weny na pisanie... Gratuluję udanych wizyt ☺ i trzymam kciuki za każde następne. Dziewczyny co do braku objawów to nie nakręcajcie się tak bo to nic dobrego nie przyniesie. Ja też nie mam objawów. Tzn miałam wymioty przez 2 tyg ale minęły. I staram się tym nie przejmować tylko cieszyć się że tak dobrze znoszę ciążę. Bo jednak nie chciałabym cały czas wymiotować...ile można

Ja rozumiem niestety. Mi z krwawieniem powiedzieli ze wszystko ok dopóki nie ma skrzepow[emoji15] tak mnie uspokoiła. Ja mam na szczęście i przez nieszczęście scan co 2 Tyg na NHS w szpitalu. Jutro jadę na spotkanie z midwife. Skad jestes dokladnie?

Za_necia11, dobrze zrozumialam, ze ty masz skany co 2 tyg? Dlaczego?
Jestem z Northampton a ty?

reklama
kurektyna ale piękność [emoji7]
Dachowiec mówisz ? Taki ma kolorek ? Moze sie wymieszali z jakimś brytyjskim lub rosyjskim [emoji4]

Dachowiec( a z kim mama się spotykała to nie wiem)!Urodzona w chlewiku w starej beczce:) zobaczyłam ją jak miała 1dzień to już wiedziałam że musi być moja!!! Miłość od pierwszego wejrzenia!!! Była zamalutka jak do mnie przyjechała bo miała niewiele ponad 4 tyg... ale brat mi ją przywiózł bo się na nią już jakiś geodeta zaczaił i jakby mi nie przywiózł odrazu to następnego dnia już by jej nie było... myślę że gdyby dłużej była z mamą byłoby jej lepiej... ale cóż nie miałam wpływu:(
Ale mimo wczesnego osierocenia ma super charakter nawet mój P i tata ktorzy nie darzą kotów pozytywnymi odczuciami ją kochają!!!

Do góry