Angelika:)
Fanka BB :)
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
To trzymamy kciuki. I czekamy na wieści
PetardaDzisiaj urodził się brat mojego męża haha tesciu w jednym roku zostanie ojcem i dziadkiem [emoji14]
Wstawiam zdjęcie bo wiem że wszystkie teraz takie bobasy lubimy.
Ja się od razu poryczalam jak zobaczyłam.
Napisane na SM-A310F w aplikacji Forum BabyBoom
Przeoraszam ze to napisze ale lekarz jebnięty. Chyba ze swojego doświadczenia to wszystko wie i odgryza się innym kobietom. Masakra, współczuję Ci...Juz sie balam ze zaraz cos mi zrobi.. powiedzial ze po furaginie moga byc mnogie ciaze z roznych okresow bo powtarza sie owulacja.. ze jedno dziecko moge miec z mezem a drugie z kochankiem...bo on wie ze kobiety wszystkie klamia i zdradzaja mezow..
Napisane na GT-I8200 w aplikacji Forum BabyBoom
Jaka słodycz!!! Ostatnio szefowa była w pracy z takim niespełna miesiecznym... stwierdziłam że żebym nie była w ciąży to chciałabym w niej być[emoji16]
Ja ogólnie kocham dzieci a cud narodzin mnie rozczula... jestem trochę zboczona ale uwielbiam oglądać porody! I prawie zawsze ryczę na finale jak slychać pierwszy płacz!!!