reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Sierpniowe mamy 2017

Kiedy chcecie przenieść się na wątek zamknięty?

• Jak najszybciej.

Głosów: 27 58,7%
  • Za 1-2 miesiące.

Głosów: 17 37,0%
  • Bliżej terminów porodu.

Głosów: 2 4,3%

• Wszystkich głosujących
    46
  • Ankieta zamknięta .
IMG_3581.JPG

To moje mruczydlo [emoji7]

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

Załączniki

• IMG_3581.JPG
    IMG_3581.JPG
    131,5 KB · Wyświetleń: 367
reklama
Czytam i ja na bieżąco ale jakoś brak weny na pisanie... Gratuluję udanych wizyt ☺ i trzymam kciuki za każde następne. Dziewczyny co do braku objawów to nie nakręcajcie się tak bo to nic dobrego nie przyniesie. Ja też nie mam objawów. Tzn miałam wymioty przez 2 tyg ale minęły. I staram się tym nie przejmować tylko cieszyć się że tak dobrze znoszę ciążę. Bo jednak nie chciałabym cały czas wymiotować...ile można

Ja rozumiem niestety. Mi z krwawieniem powiedzieli ze wszystko ok dopóki nie ma skrzepow[emoji15] tak mnie uspokoiła. Ja mam na szczęście i przez nieszczęście scan co 2 Tyg na NHS w szpitalu. Jutro jadę na spotkanie z midwife. Skad jestes dokladnie?

Za_necia11, dobrze zrozumialam, ze ty masz skany co 2 tyg? Dlaczego?
Jestem z Northampton a ty?

reklama
kurektyna ale piękność [emoji7]
Dachowiec mówisz ? Taki ma kolorek ? Moze sie wymieszali z jakimś brytyjskim lub rosyjskim [emoji4]

Dachowiec( a z kim mama się spotykała to nie wiem)!Urodzona w chlewiku w starej beczce:) zobaczyłam ją jak miała 1dzień to już wiedziałam że musi być moja!!! Miłość od pierwszego wejrzenia!!! Była zamalutka jak do mnie przyjechała bo miała niewiele ponad 4 tyg... ale brat mi ją przywiózł bo się na nią już jakiś geodeta zaczaił i jakby mi nie przywiózł odrazu to następnego dnia już by jej nie było... myślę że gdyby dłużej była z mamą byłoby jej lepiej... ale cóż nie miałam wpływu:(
Ale mimo wczesnego osierocenia ma super charakter nawet mój P i tata ktorzy nie darzą kotów pozytywnymi odczuciami ją kochają!!!

Do góry