@za_necia11 kicia przepiękna. Strasznie ale to strasznie kocham koty, a one uwielbiają mnie wzajemnością... niestety moja alergia na kotki wyklucza posiadanie jakiegokolwiek. Nawet mizianie kota kończy się opuchlizną
Dawno mnie tu nie było, bo po powrocie z Wisły gdzie spacerowaliśmy w wielkich mrozach mój mąż poległ. Tak samo teściowie i młodszy brat mojego m. Szpital między domowy. Ręce pełne roboty. Na szczęście dzięki solidnej dawce cynku zgromadzonej przez ostatnie miesiące w walce z tarczycą, soku z czarnego bzu, aceroli i mega dużej ilości herbaty z cytryną. Nic mi nie dolega poza lekkim kichaniem. W pracy wzięłam urlop bo mdłości mi nie przeszły a ostatnio kierownik z litości znów mnie zwolnił.
Co do kasy na zwolnieniu. Jest to średnia z ostatnich 12 miesięcy poprzedzających okres zwolnienia.
Jutro wizyta u lekarza. Mam nadzieję, że wszystko ok i założy mi wreszcie kartę ciąży i może się zlituje i da zwolnienie. Bo jak tak dalej pójdzie urlopu mi nie starczy
do końca 1 trymestru [emoji14] Na szczęście muszę wykorzystać zaległy
Ja ważyłam się ostatnio 26.12 i waga pokazywała 68 km przy 168 cm. Wcześniejszy brzuszek to raczej ciąża spożywcza więc nie wiem czy jeszcze coś widać, ale już co 2 dzień używam olejku arganowego na mokrą skórę zaraz po kąpieli.
Ale się rozpisałam