Podobne tematy
- Solved
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
też nie popieram łańcucha od niego psy robią się i groźneJa też Jestem maniaczką zwierząt. Kocham je tak samo jak moich najbliższych.
Od dwóch lat w naszym domu mieszka buldog francuski- mój synek. śpi z nami, jest zawsze nas pierwszym miejscu. ..i to czuje. Aż się zastanawiam co będzie jak się junior urodzi. Wiem że one kochają dzieci, widzę to po starszych- tyle że jest mało delikatny i mało zgrabny Więc trzeba będzie pilnować. Nie rozumiem ludzi którzy trzymają psy na łańcuchu .
Mam też w domu od niemal 9 lat kotkę perską, ale to oaza spokoju. Zachowuje się jak dama i wiecznie śpi. Już moje starsze dzieci oczyma wyobraźni mówią do zwierzaków jakie będą biedne jak junior będzie je ganial.
Ja już zakochana w a twoichmoje psiuny Maks i Brenda Zobacz załącznik 791128 Zobacz załącznik 791129
@za_necia11 jaki kawał , ominęłam chyba ? To nie jest pseudo hodowla normalnie jest zarejestrowana
@za_necia11 jaki kawał , ominęłam chyba ? To nie jest pseudo hodowla normalnie jest zarejestrowana
no tak jest w większości hodowli boksy na dworze jak w schronisku ... i te psy mało kiedy wypuszczane smutne, ale prawdziwe :/