reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Sierpniowe mamy 2017

Kiedy chcecie przenieść się na wątek zamknięty?

• Jak najszybciej.

Głosów: 27 58,7%
  • Za 1-2 miesiące.

Głosów: 17 37,0%
  • Bliżej terminów porodu.

Głosów: 2 4,3%

• Wszystkich głosujących
    46
  • Ankieta zamknięta .
reklama
Adeline to okropne...jak ktoś mógł Wam zabić psa.Do mojej Emi rzychodzi labrador pies terapeuta to takie mądre psy.

Napisane na SM-G920F w aplikacji Forum BabyBoom
wiem serce mi krwawiło :( świnie bezszczelne jest jakiś kiep co nie znosi psów to nie pierwszy raz , bo innym sąsiadom też już w sumie 5 psów poszło :/ ja pamiętam do dziś jak puściłam rano go na dwór i nie wrócił , mąż po pracy go szukał leżał na polu ktoś mu szpadlem czy czymś przywalił , tak płakałam ,że na drugi dzień miałam gorączkę 40 stopni i jechałam do szpitala, przyczyny nie było żadnej widocznie stres mi ją spowodował

Witam przedpołudniowo,
Wpadam na chwilke dac znac, ze byłam na sonogramie i tak jak sie spodziewałam miałam poślizg przy owulacji i ciąża jest młodsza o cały tydzien. Termin z usg wypada 23 sierpnia, wiec jestem dopiero w 8 tygodniu.
Widziałam maleństwo <3 :) , mam jedna fotkę i nie moge uwierzyć, ze z tego bedzie kolejny człowiek!
Aaaa, no i tętno to 156/ min., czyżby kolejna dziewczynka? ;) Ciekawe czy sie to sprawdzi...
Uciekam na zakupy i do domku odespać ranek ;)

reklama
jak tam u was zimno u nas dalej mróz , niby od jutra ma być lepiej , ale jakoś nie wierzę :p Ja mam sukę Berneński pies pasterski , wzięłam ją z hodowli miała już 17 miesięcy teraz jest z nami już rok :) powiem wam,że trzymali psy w boksach gościu miał tyle ras psów, za nią dałam i tak dużo 900zł, ale cieszę się ,że ją wzięłam jest tak wdzięczna ,że może sobie latam po podwórku, a nie tylko klatka i klatka, zero czułości tam było, tutaj widać jak się zmieniła od tamtej pory nie jest dzika. Łagodna jest jak baranek i bardzo uważa żeby kogoś nie wywrócić ,a dziecka tym bardziej, nawet nie skacze. Niestety jest nauczona do spania w budzie więc na noc zamykam ją w kojcu i śpi, a rano wypuszczam. Ta rasa to pies zimowy, ale teraz gdy są mrozy biorę ją do garażu w swoim domu na noc, bo szkoda mi jej na początku łaziła jak opętana, ale teraz kładzie się przed drzwiami do wejścia holu i leży. Jakbym wzięła od szczeniaka nie nauczonego na dworze to na bank miałabym w domu, bo nie umiałabym dać do budy serce by mi pękło, ale widzę ,ze ona już tak lubi. Kocham psy jak większość z was zauważyłam miałam kiedyś labradora była taki mądry jak traciłam ciąże i siedziałam w domu to był mój kompan i przytulas gasil światło ,nosił gazety kapcie itp, a jak lubił się kąpać latem nawet do beczki wskakiwał , niestety później jakiemuś typowi przeszkadzał i go zabił bardzo rozpaczałam do dziś płakać mi się chcę. Jak mąż wczoraj mówił,że miałby już 6 lat i z naszym synem się bawił, to łzy mi się cisły. Sorry , ale mnie naszło na żale :p
Ja też Jestem maniaczką zwierząt. Kocham je tak samo jak moich najbliższych.
Od dwóch lat w naszym domu mieszka buldog francuski- mój synek. śpi z nami, jest zawsze nas pierwszym miejscu. ..i to czuje. Aż się zastanawiam co będzie jak się junior urodzi. Wiem że one kochają dzieci, widzę to po starszych- tyle że jest mało delikatny i mało zgrabny Więc trzeba będzie pilnować. Nie rozumiem ludzi którzy trzymają psy na łańcuchu .
Mam też w domu od niemal 9 lat kotkę perską, ale to oaza spokoju. Zachowuje się jak dama i wiecznie śpi. Już moje starsze dzieci oczyma wyobraźni mówią do zwierzaków jakie będą biedne jak junior będzie je ganial.

Do góry