reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Sierpniowe mamy 2017

Kiedy chcecie przenieść się na wątek zamknięty?

• Jak najszybciej.

Głosów: 27 58,7%
  • Za 1-2 miesiące.

Głosów: 17 37,0%
  • Bliżej terminów porodu.

Głosów: 2 4,3%

• Wszystkich głosujących
    46
  • Ankieta zamknięta .
ja jadłam rogale maślane z dżemem :) a wieczorem świeżonka

@za_necia11 ostatnio podawałam ci ten artykuł mama ginekolog na temat seksu i pytałaś ile można, bo nie pisało, więc zadałam to pytanie ;) i odpisała ,że w zdrowej ciąży można ile się chcę nie ma ograniczeń ;)

No ale był artykuł tez o jednej kobitce w wysokiej ciazy Że nadużywała seksu i jej przyspieszony poród był tym spowodowany. Czyli jak w koncu?

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
No ale był artykuł tez o jednej kobitce w wysokiej ciazy Że nadużywała seksu i jej przyspieszony poród był tym spowodowany. Czyli jak w koncu?

to jakaś kobitka opisywała ,że tak było historie swojej koleżanki, a nie wiadomo jaka prawda i czy jej ciąża była zdrowa, nicole odpisała,że są to sporadyczne przypadki naprawdę i jeśli ma się zdrową ciąże to nic się nie stanie. Ja też byłam po poronieniach i z synem lekarz pozwolił mi po wchłonięciu krwiaka uprawiać seks i mimo to , nie miałam do dnia terminu rozwarcia nawet na 1cm, a większość kobiet tuż przed porodem ma. Myślę też ,że jeśli kobieta ma uprawiać seks i później myśleć czy nie zaszkodziła to lepiej nie robić tego, po co się stresować. Mówią,że jak kobieta dobrze się czuję w trakcie seksu to i dziecko czuję pozytywny przypływ. Jeśli nie pojawiają się skurczę ani plamienia po to jest ok.

to jakaś kobitka opisywała ,że tak było historie swojej koleżanki, a nie wiadomo jaka prawda i czy jej ciąża była zdrowa, nicole odpisała,że są to sporadyczne przypadki naprawdę i jeśli ma się zdrową ciąże to nic się nie stanie. Ja też byłam po poronieniach i z synem lekarz pozwolił mi po wchłonięciu krwiaka uprawiać seks i mimo to , nie miałam do dnia terminu rozwarcia nawet na 1cm, a większość kobiet tuż przed porodem ma. Myślę też ,że jeśli kobieta ma uprawiać seks i później myśleć czy nie zaszkodziła to lepiej nie robić tego, po co się stresować. Mówią,że jak kobieta dobrze się czuję w trakcie seksu to i dziecko czuję pozytywny przypływ. Jeśli nie pojawiają się skurczę ani plamienia po to jest ok.

Bo ja juz wytrzymać nie mogę co noc mi sie śni sex budzę sie mokra, "nigdy" tyle nie miałam przerwy [emoji13] jutro ponownie zapytam lekarki.

Niedługo kobieta w ciąży nie będzie mogła nic jeść :p ja w ciąży z synkiem jadłam fetę. Jakby ktoś jadł coś tonami i z niesprawdzonego źródła to może i coś by się stało. Bez przesady

reklama
Do góry