reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Sierpniowe mamy 2017

Kiedy chcecie przenieść się na wątek zamknięty?

• Jak najszybciej.

Głosów: 27 58,7%
  • Za 1-2 miesiące.

Głosów: 17 37,0%
  • Bliżej terminów porodu.

Głosów: 2 4,3%

• Wszystkich głosujących
    46
  • Ankieta zamknięta .
Ikulka przy tabletkach anty mysisz robić raz w roku próby wątrobowe,poziom cholesterolu.Nie poleca się ich jak palisz,miałaś w rodzinie przypadki nowotworów piersi lub jajnika,cierpisz na zakrzepicę.

Napisane na SM-G920F w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Z tymi tabletkami to jest Różnie.
Brałam po drugiej ciąży. I to dość długo- Chyba z 7 lat.Na poczatku było Oki. Ale potem przytylam,stałam się nerwowa, zero chęci na sex i odstawiłam.
Na trzeciego dzieciaczka zdecydowaliśmy się teraz i udało się za pierwszym razem, a balam się że mogą być problemy.

Nadrobilam :-) jestem w szoku ze macie tyle checi na jedzonko i takie zachcianki. U mnie odwrotnie- wielka niechec do jedzenia... tylko jakas zupina bardzo rzadka i chleb z pomidorem,czasami jajko i tyle :-(

Napisane na LG-P760 w aplikacji Forum BabyBoom

No ja wd.tego kalkulatora powinnam mieć 2 kg na plusie a mam 3 na minusie więc ok.
Tylka ja prawie dziś cały dzień przespałam ale po 3 nockach w pracy jestem usprawiedliwiona.
Mi zostało jeszcze 15 dni do usg.
Adeline ja mam po lemonadzie okropną zgagę.
Ratatujek torbiel zwykle się wchłania w ciąży.Kilka moich znajomych miało i się wchłonęły.
Aftk to powinnaś się wyspać.Wracajcie szybko do domu.

Napisane na SM-G920F w aplikacji Forum BabyBoom

Ja tez ciesze sie z likwidacji gimnazjow, choc domyslam sie ze nim to wszystkp dojdzie do porzadku minie kilka lat...ale w szostej klasie podopieczni tacy fajni, a po wakacjach spotykam i dziewczyny wymalowane i z fajami...a tylko kilka m- cy starsze...dzieci w przebraniach :-(

Napisane na LG-P760 w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Do góry