reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Sierpniowe mamy 2017

Kiedy chcecie przenieść się na wątek zamknięty?

• Jak najszybciej.

Głosów: 27 58,7%
  • Za 1-2 miesiące.

Głosów: 17 37,0%
  • Bliżej terminów porodu.

Głosów: 2 4,3%

• Wszystkich głosujących
    46
  • Ankieta zamknięta .
Ja już zrobiłam swoją bardzo długa listę badań, na szczęście wszystko okej. Najważniejsza dla mnie była glukoza, miałam test obciążenia, 3 pobrania. Tak szybko ze względu na moją wagę bo moja gin jest przewrażliwiona na tym punkcie ale może to i dobrze. Na szczęście jest dobrze pewnie za jakiś czas powtórka.

Najgorsze bo mam grupę 0Rh- i po plamieniu w szpitalu podali mi zastrzyk z antyglobuliną D. I teraz wyszły mi przeciwciała na badaniach i zalecenia stałej kontroli w centrum krwiodawstwa bo aktualnie wygląda jakbym miała konflikt a to przez zastrzyk ale pewnie dla pewności będę jeździć na badania co 3-4tyg...

Ja mam wizytę w poniedziałek rano, i potem muszę się jakoś umówić bo zwolnienie ze szpitala mam tylko do 19.01, a genetyczne 23.01 :)

Co do objawów to cycki już mniej bolą, trochę mnie mdli ale bez szału ale najgorsze jest dla mnie jedzenie albo nie mam na nic ochoty albo tylko na jedną rzecz. I najgorsze bo to co jeszcze wczoraj było okej to dzisiaj już potrafi być fuj [emoji17] [emoji6] a już najbardziej ble jest mięso, sam zapach odrzuca mnie na kilometr a zawsze byłam mięsożerna. No i spanie... moja ostatnio ulubiona czynność [emoji6] dlatego miałam tyle do nadrobienia bo ciągle śpię [emoji2]

p19uflw1vekq68fq.png

reklama
O.Paulina my z mężem uwielbiamy ojca mateusza oglądać w takie wieczory.
O jejku dziewczyny ale przeżycia miałyście.U nas obyło się bez takich wypadków do tej pory może dlatego że to dziewczynki i są ostrożniejsze.

Napisane na SM-G920F w aplikacji Forum BabyBoom

Adeline historia okropna.. Adrenalinę miałam nawet jak czytałam...
Niestety Teściowa mojej mamy też nie jest zbytnio odpowiedzialna choć jeszcze nie doszło do podobnej sytuacji.
Możliwe że to wiek tak działa na tych ludzi...

Ja dziewczyny dzisiaj zrobiłam coś co jest do mnie nie podobne..
Jestem przeciwniczką gier komputerowych.
Nigdy mnie to nie kręcilo, nie rozumiałalam jak można tyle czasu w coś grać..
A dzisiaj naszlo mnie coś na Simsy3...
Od rana do tej godziny mamy 2:00... siedziałam i w to grałam. Utworzylam postacie
podobne do mnie i M.
No i oczywiscie postaralismy się o dziecko.
Obstawilismy że taka płeć jaka urodzi się w simsach tak będzie na prawdę [emoji14]
No i kolejny znak padł na chlopczyka :)
Wybrałam że dążymy do rodziny więc musimy mieć 5 dzieci. Mamy już 4..
pierwsze 2 ciaze chłopaki a później dziewczynki.
Sama się dziwię dlaczego mnie to tak chwyciło.
[emoji23]
Najpierw Beethoven później simsy niedługo wyląduje w psychiatryku [emoji23]

Co do seriali polecam uwielbiam i kocham! Zresztą mój M tak samo.
"pamiętniki wampirow"
pierwsze 2 odcinki kiepskie ale później to po prostu nie można się doczekać...
Jak poscimy odcinek to oglądamy cała noc bo nie da się skończyć na jednym.
Ja wiem jak to brzmi wampiry ... zmierzch, Edward i te sprawy...
Ale to jest zupełnie co innego i nie takie tandetne.
A poza tym jakie tam przystojniaki grają... Az się gorąca robi [emoji23]
Polecam każdemu żeby spróbował obejrzeć pierwszy sezon. i gwarantuje ze nie przestanie oglądać [emoji16]

Idę spać...
Może jutro znowu weźmie mnie na całodzienne granie .. w końcu jeszcze jeden bobas do zrobienia [emoji14]
Dobranoc kochane mojej nocki :)

Napisane na SM-A310F w aplikacji Forum BabyBoom

Ja wizyty teraz będę miała co 4 tygodnie ale umówiłam się z lekarzem że dla mojego spokoju będę w połowie (po dwóch tyg) przychodzić na samo usg. [emoji5] inaczej bym sfiksowala chyba
Fajnie, moja chyba nie jest aż taka ugodowa :( teraz wizyte będę miała prawie po 5tyg a nie wiem jak ustawi mi następną, kończy mi się zwolnienie więc mam nadzieję że wcześniej ;)

p19uflw1vekq68fq.png

Ja dzisiaj sniadanie zwrocilam, a takie bylo dobre. :o
Mial byc spacer, byla drzemka.
Ja wizyte mam we wtorek, to bedzie pierwsza wizyta szczegolowa, z zalozeniem karty itd. Mam nadzieje, ze jest wszystko ok i antybiotyk ktory biore na pecherz nie zaszkodzil..

Polecicie jakis wciagajacy serial na te dlugie, nudne wieczory? Tylko cos co zainteresuje tez faceta, bez babskich melodramatow. :)

ckaiskjo61tpn0j8.png
Vikingowie :-)

reklama
Do góry