reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Sierpniowe mamy 2017

Kiedy chcecie przenieść się na wątek zamknięty?

• Jak najszybciej.

Głosów: 27 58,7%
  • Za 1-2 miesiące.

Głosów: 17 37,0%
  • Bliżej terminów porodu.

Głosów: 2 4,3%

• Wszystkich głosujących
    46
  • Ankieta zamknięta .
Mi od r

Mi od razu lekarka wypisała l4. Ja miałam krwiaka podkosmowkowego od początku ciąży w zasadzie. I leżenia 4 tyg prawie ze plackiem nawet obiadów gotować nie moglam. I trzeba tego przestregac to szybciej się wchlonie no i krwiak się dalej nie odwarstwi co bardzo grozi poronieniem.
Ja dostałam duphaston 3 razy dziennie i do tej pory na razie biorę. Dzięki bogu krwiak już znikł ale do pracy nie wróciłam bo muszę się oszczędzać.
No właśnie..Ci lekarze...też się martwie czy mój ma rację...oby źle się nie skończyło...muszę to skonsultować. Dzięki Chromka92. Pozdrawiam cieplutko[emoji8]

Napisane na GT-I8200 w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
@Adeline historia z okiem masakra. Dobrze że tak się skończyło...teściowa jakaś w ogóle z kosmosu...jeśli chodzi o opiekę nad dziećmi.
Moja młoda kiedyś w chodziku walneła z betonowego schodka bo jej babcia nie upilnowała...normalnie głową o beton na szczęście skończyło się na zadrapaniach i nie mamy kontaktu bo to nie jest moja teściowa [emoji14]

Dziewczyny z seriali polecam też Vikingowie i Breaking Bad - z mężem. Jak jestem sama w domu to katuje Grey's Anatomy - Chirurdzy jest 13 sezonów więc mam co oglądać na L4.

Napisane na KIW-L21 w aplikacji Forum BabyBoom

@Angelika:) ja ostatnio grałam w xboxa w wyścigi online z ludźmi,a tez nigdy nie gram mamy juz tyle czasu gre i zawsze stoi ,mąż mnie jeszcze namowil na granie w fife

u nas w nocy było -19 chodziłam dokładać do pieca,bo byśmy zamarzli, a teraz jest -15 nie chce mi się wstawać,a musze,bo mały na 12 idzie na urodziny

Dzień dobry.
Ja dziś w szkole
Mróz u nas w miarę. -10 ale po tym co widzę w innych regionach jest gorzej.
W tym tygodniu kładę się z córka do szpitala. Mam nadzieję że będę się dobrze czuła i szybko nas puszczą. Musimy powtórzyć badania na reumatologii bo jakieś kłopoty żre zdrowotne się przypaletaly...dwa lata temu.
Jutro dla rozluźnienia jadę do kina.
Miłego dzionka.

Myślałam że nie nadrobię tego wszystkiego co naskrobalyscie od wczoraj. Ale jakoś się udało przy śniadaniu ☺ ja dzisiaj mam ochotę na zupę z buraczkami☺ i dzisiaj dzień sprzątania. Cały tydzień nie sprzątane to teraz trzeba nadrobić bo syf się robi...

Ja od zeszłego piątku miałam codziennie gości i to przeważnie na noc więc plus jest taki że mam porządek prawie idealny ;) ja nie mam pomysłu zupełnie na obiad bo oczywiście na nic kompletnie nie mam ochoty... na wadze aktualnie -2kg

p19uflw1vekq68fq.png

Hej, gratki udanych wizyt [emoji2] [emoji2] , super te nasze dzidziolki juz takie duze [emoji7] [emoji7] , zaraz beda mamusie kopac i wypychac nozki, raczki przez brzunio [emoji3] [emoji3] .
U nas mdlosci minimalnie mniejsze POMAGA picie wody/herbaty z sokiem z calej limonki/cytryny ufff , za to chyba czas wlaczyc siemie lniane [emoji53] [emoji53] .
Ja juz obejrzalam caly serial "Supernatural" , "Grimm" lubie takie klimaty [emoji6] [emoji6] , no i tez szukam czegos w ten desen, ale chyba juz nie ma [emoji20] [emoji20] .
Pozdrowionka [emoji8] [emoji8]

Napisane na LG-P880 w aplikacji Forum BabyBoom

Hejka :-) chyba na bieżąco będę dopiero jak pójdę na l4 czyli jeszcze trochę. Dzisiaj na szczęście mam wolne, od wczoraj po wszystkim mi zle. Jedliśmy wczoraj kiełbaski z grilla męczyły mnie, dzisiaj bialy serek z pomidorem tez mi zle. Sama nie wiem co by zjesc zeby bylo ok. Jak jestem glodna to tez mnie mdli. Wieczorem zrobilam budyń smietankowy i chwile bylo ok ale pozniej znow... Ale staram sie nie marudzić bo obiecalam sobie ze jak będę w tej uprawnionej ciąży to zniose wszystko :p

Milego dnia :-)

reklama
Myślałam że nie nadrobię tego wszystkiego co naskrobalyscie od wczoraj. Ale jakoś się udało przy śniadaniu [emoji5] ja dzisiaj mam ochotę na zupę z buraczkami[emoji5] i dzisiaj dzień sprzątania. Cały tydzień nie sprzątane to teraz trzeba nadrobić bo syf się robi...
Ja zaraz też będę na mopie jechać. Na szczęście jest M poodkurza przynajmniej ;)

Napisane na KIW-L21 w aplikacji Forum BabyBoom

Do góry