reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Sierpniowe mamy 2017

Kiedy chcecie przenieść się na wątek zamknięty?

• Jak najszybciej.

Głosów: 27 58,7%
  • Za 1-2 miesiące.

Głosów: 17 37,0%
  • Bliżej terminów porodu.

Głosów: 2 4,3%

• Wszystkich głosujących
    46
  • Ankieta zamknięta .
reklama
Angelika... No jak glukoza moze byc gorzka?
Ja bym na pewno beltala dalej niz widzę.
atfk ja tak mam, nierozlacznie z butla wody , wlasnie jest mi super niedobrze i próbuje "sie napić " ale nie idzie [emoji20]

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
No ale jak by było słodkie to by piło się ze smakiem a nie wymiotowało [emoji14]

Napisane na SM-A310F w aplikacji Forum BabyBoom

Gratuluję wszystkim udanych wizyt!!![emoji2] Nie mogę doczekać się swojej!!!

Morawka
Co do pomiaru to lekarz nana Usg powiedział że najbardziej wiarygodny pomiar jest miedzy 8 a 10 tyg bo błąd pomiarowy to 3-5dni a po 10tyg wzrasta bodajże do 6-10dni... więc może to z tego wynika ta rozbieżność...

GLUKOZA... Smakowo nie zrobiła na mnie wrażenia... ale po 10 min zrobiło mi się tak słabo że prawie zemdlałam, i resztę czasu spedziłam na kozetce... Ale żeby.nie było po powrocie z przychodni zwróciłam ją przed bramą domu [emoji13]

Uciekam lulku
Życzę Wam wszystkim Dziewczynki DOBREJ NOCKI!!!

Też poczytałam te znaki na chłopca a suchą skórę i wiecze zimno miałam w ciąży przy dziewczynkach.
Zabobony to pewnie.
Angelika to pewnie hormonki Ci tak buzują...ja tak miałamw drugiej ciąży.

Napisane na SM-G920F w aplikacji Forum BabyBoom

Dziewczyny czy slyszalyscie o chwycie Kristellera? Podobno jeszcze w niektorych szpitalach to stosuja, a jest zakazane.

Link do: Chwyt Kristellera: na czym polega i jakie są konsekwencje jego wykonania podczas porodu? - Poród - m.mjakmama.pl

ckaiskjo61tpn0j8.png
Mi tak syna wypchneli

No ale jak by było słodkie to by piło się ze smakiem a nie wymiotowało [emoji14]

Musisz dojechać do lekarza na czczo wiec jest ci juz tak niedobrze, na dodatek słodkie na śniadanie to ja ogólnie dziękuje. Pózniej chyba trzeba sporo czekać zeby zobaczyć jak organizm reaguje na glukozę i jak wzrasta cukier. Nie wiem nie miałam nigdy. Moze któraś z dziewczyn napisze dokładnie jak wyglada badanie.

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

Mi jest ciągle zimno pod kocem siedzę a grubych skarpetach, przez tarczycę tak mam

Ehhh... Skąd ja to znam? A wyjście w takie zimno to już totalna masakra.
Dzis do 15 bylam totalnie happy. Zero mdłości, bólu piersi, a potem koszmar zdwojony. Dzis dowiedział sie mój kierownik. Heh nie był zadowolony ale cóż. Wrzucił usmiech nr 10 i powiedział, ze trzyma kciuki i przynajmniej juz rozumie moje ostatnie pyskówki i bunty

Hej:-) Pewnie już śpicie...Gratuluję wszystkim udanych wizyt. Ja niedawno wróciłam ze swojej...ale byłam zestresowana masakra. Serduszko bije:-D Dzidzia♡ ma 2,29cm, 9-ty tydzień, no i krwiak duży ale dr stwierdził że macica się powiększa i się nie przejmować...luteina nadal i 26.01. kolejna wizyta. Full badań do zrobienia... Buziaczki

Napisane na GT-I8200 w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Kotomis super ze powiedziałaś wreszcie możesz nie które rzeczy na ciążę [emoji14]
U mnie dzisiaj szefowa o mały włos się dowiedziała...
W sumie później załowalam że nie powiedziałam...
Może po niedzieli powiem... generalnie chciałabym po usg żebym miała pewność że wszystko jest ok z maluszkiem :)

Może u mnie nie będzie źle z tą glukoza.. ja zawsze kochalam słodkie... Tylko w ciąży nie bardzo...
Ale tak to zjadalam cała tabliczkę czekolady od razu.
Duże lody, cała pudełko ciastek...
Więc jestem przyzwyczajona do słodkości ;)

Do góry