Macie niesamowite tempo pisania. Nadrabiam na raty i tylko na raty jestem w stanie odpowiadać
.
Co do krzywej cukrowej to ja mam zrobic na następnej wizycie czyli 9 lutego. Na razie tylko godzinna i jesli wyjdzie kiepsko to bede miała ta 3-godzinna. Mnie ta glukoza nie przeszkadza, tutaj to smakuje jak mocno słodka, wygazowana fanta
.
Nastawiam sie na cukrzyce I tym razem, bo miałam w obu poprzednich ciążach, na szczescie nie musiałam brac insuliny bo udawało mi sie regulować poziom cukru sama dieta, a to z kolei miało taki plus, ze nie przybierałam zbyt duzo kilogramów i wychodząc ze szpitala po porodzie ważyłam mniej niz w momencie zachodzenia w ciąże
.
W kwestii imion to widac po moich suwaczkch jakiego rodzaju imiona nam sie podobają
. My mamy imie dla chłopca i tutaj wszyscy sa zgodni, ze bedzie Ludwik, ale z dziewczynka bedzie dylemat. Mnie sie podoba imie Klara, ale mojemu P. nie bardzo. Po głowie chodzą mi jeszcze Karolina, Klaudia, Laura, Stefania. Zobaczymy. Moze na najbliższym USG wyjdzie tętno poniżej 140 i nie bedzie dylematu
.
Gratuluje
@anntryb blizniakow! Ale strzał
. Ktos pisał, ze bliźniaki jednojajowe zawsze sa tej samej płci, a to nie do konca jest faktem. Przewaznie i zazwyczaj owszem, dzieci sa jednej płci, ale zdarza sie ( bardzo rzadko, ale sa takie przypadki), ze bliźniaki jednojajowe maja różną płeć. Tyle, ze to bardziej wyjątek od reguły
.
@cheebay, mojemu P. potrącają z czeku za ubezpieczenie diabelsko duzo
Artykuł na temat płci ciekawy, ale do mnie tez o wiele bardziej przemawiają fakty i badania niz wróżenie z fusów