reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Sierpniowe mamy 2017

Kiedy chcecie przenieść się na wątek zamknięty?

• Jak najszybciej.

Głosów: 27 58,7%
  • Za 1-2 miesiące.

Głosów: 17 37,0%
  • Bliżej terminów porodu.

Głosów: 2 4,3%

• Wszystkich głosujących
    46
  • Ankieta zamknięta .
reklama
nie wiedzialas o tym? No tak jest wybierasz, a w dodatku jesli masz wiecej zarodkow niz jeden mozesz usunac lub zostawic wszystkie i miec ciaze mnoga ,nie wiem czy ogladalas to co kobieta 6raczki urodzila, ona nie chciala usunac, bo dla niej to by byla aborcja. Zazwyczaj wstrzykuja wiecej, bo nie zawsze sie udaje z wszystkimi

Nie. Muszę nadrobić lekturę o in vitro. Dla mnie to nie pojęte. Cała medycyna to magia !

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

Ta aplikacja to "moja ciaza" też korzystam :)
Myślę że dzidziuś może mieć 5cm bo w apce jest ze 11 tydzień to 5cm. A przecież w tym tygodniu właśnie jesteś :)
1483648716-aaaaaa.jpeg

Napisane na SM-A310F w aplikacji Forum BabyBoom

Moje bobo miało w 10tyg 2cm. Aż taka różnica by była ?

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

Dziewczyny, nawet na suwaczkach macie wielkości podane.
To wszystko orientacyjne. Wg mnie nawet najlepsze usg idealnie nie zmierzy. Musi być margines błędu.

Za_necia, sprawdzę sobie amerykańskich naukowców, a co mi tam :-p ale jutro, bo już się z łóżka nie zwlokę. Nie ma mowy. Mam plan nadrobić trochę sen. Wiekowa dałam przed snem Paracetamol i mam nadzieję, że tej nocy nie będzie się budził ani jęczał.

Idę spać. Dobranoc.

reklama
Do góry