reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Sierpniowe mamy 2017

Kiedy chcecie przenieść się na wątek zamknięty?

• Jak najszybciej.

Głosów: 27 58,7%
  • Za 1-2 miesiące.

Głosów: 17 37,0%
  • Bliżej terminów porodu.

Głosów: 2 4,3%

• Wszystkich głosujących
    46
  • Ankieta zamknięta .
A no to masz odpowiedź, pewnie niedoczynność i hashimoto? U mnie jeszcze mega sucha skóra aż twarz swędzi, włosy suche, nerwy i słaby metabolizm
A ciąża jeszcze dołożyła nie apetyt[emoji20]

U mnie spanie przede wszystkim o chroniczne zmęczenie. Niedoczynnosc "tylko", moja mama ma Hashimoto co skłoniło mnie do zrobienia badań i wyszło.

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
oczywiscie ze loteria 50/50. Cześć tych punktów jest śmieszna ale z tętnem ciekawe, ze jednak większość chłopców miała tętno poniżej 140 uderzeń na minutę.
Loteria sie juz zadziała- mamy chłopca lub dziewczynkę. Są jakieś jednak medyczne fakty które mogą przemawiać za dana płcią i nie mowię tu o zabobonach.
Każdy wierzy w co chce, mnie zabobony śmieszą, stwierdzone medyczne fakty juz nie.
Ja nie planuje sie dowiadywać z usg co mam, bedzie niespodzianka, jednak instynkt podpowiada mi tym razem chłopca, zobaczymy czy sie sprawdzi.

mi gadali ze dziewczynka bo miałam pelno syfow :) a ja czułam ze syn no i jest, a teraz nie mam pojecia 51%syn 49%córka ;)

Nie no możliwe pod koniec 12 tyg prawie 5 cm.
1483647721-aaaaaa.jpeg
to chyba termin masz na lipiec? Ale zostań z nami [emoji4]
Termin mam właśnie na 1 sierpnia. No nic, następne badania pewnie coś wyjaśnią.

Ja się nigdzie nie wybieram, podczytywałam Was ostatnio i polubiłam, więc nie spieszno mi do zmiany grupy :)

Napisane na CHM-U01 w aplikacji Forum BabyBoom

Doczytałam artykuł o płci przez in vitro.
Świat zwariował [emoji33]

nie wiedzialas o tym? No tak jest wybierasz, a w dodatku jesli masz wiecej zarodkow niz jeden mozesz usunac lub zostawic wszystkie i miec ciaze mnoga ,nie wiem czy ogladalas to co kobieta 6raczki urodzila, ona nie chciala usunac, bo dla niej to by byla aborcja. Zazwyczaj wstrzykuja wiecej, bo nie zawsze sie udaje z wszystkimi

Ta aplikacja to "moja ciaza" też korzystam :)
Myślę że dzidziuś może mieć 5cm bo w apce jest ze 11 tydzień to 5cm. A przecież w tym tygodniu właśnie jesteś :)
1483648716-aaaaaa.jpeg

Napisane na SM-A310F w aplikacji Forum BabyBoom

Emikaa, ja też już mam przykaz zrobienia krzywej cukrowej :-( :( Ale to ze względu na cukrzycę przy ostatniej ciąży. Jeszcze mi lekarka mówi, żebym szybko ko szła zrobić, póki nie mam porannych mdłości :laugh2: A ja czuję, że co by nie było, to i tak mi będzie niedobrze. Mimo, że nad kibelkiem nie wiszę.

Ech, reszta symptomów na chłopca juz mi się nie podoba :-p Choć porównując z poprzednimi ciążami to wiele się nie zgadza. Trzymam się tego tętna :laugh2:

O :) to nie będę sama smakowała tej " pyszności" w najbliższym czasie :) No ja tez zygow beltow ;) jeszcze nie zaliczyłam :) i mam nadzieje ze i tym razem mnie ominą :) pamietam jak piłam ta glukozę pierwszy raz to przed wizyta zrobiłam sobie mieszankę cukru pudru z woda :) i próbowałam czy przełknę:) ogólnie nie było to straszne , najgorszy ostatni łyk :) choć sa i podobno takie co niestety maja cofkę ;)

reklama
Do góry