Podobne tematy
- Solved
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
będzie dobrze tylko musimy mieć pod uwagę,że każdy może mieć inne zdanie i przyjąć to a będzie okAle produkcja.
Gratuluję udanych wizyt.
Ja przed założeniem karty ciąży czyli ok. 8 T też robiłam całą biochemie ( toxo i inne), a teraz przed 12 idę tylko na morfo i mocz .
Fajnie że nasze sierpniowki się trochę ustabiliziwały emocjonalnie, chyba z każdym tygodniem wIęcej w nas spokoju.
Miłego wieczoru życzę☺
cudownie , szybko masz kolejną wizytę , czemu tak?Ja już po wizycie. Z maleństwem wszystko ok, serduszko bije ma już całe 2,64 cm no i rośnie mały akrobata bo przez całe usg stał na głowce i machał rączkami i nóżkami natępna wizyta za 2 tygodnie
a ty chodzisz na nfz? To kiedy masz wizytę? Ja mam 18. Z synem też latałam co tydz, dwa tyg, wywalałam mnóstwo kasy, bo co wizytę koło 100zł , a ze zwolnieniem 120zł już nie raz było mi tak głupio,że jeźdze ,że między czasie chodziłam do innych lekarzy, żeby mój nie myślał , że wariatka jakaś ze mnie teraz postanowiłam wyluzować , poza tym kasa , chyba ,że naprawdę będę źle się czuła i naprawdę złe myśli miała to też pojadę się uspokoić. Nie chcę też męża stresować, on to nie raz z pracy wybiegał i mnie woził, bo to mały mało kopał to brzuch mnie bolał dobrze,że to minęło@Adeline89 mając wizyty co 2 tyg jakoś lepiej się czuję psychicznie. To działa pozytywnie na moją podświadomość
nie musisz oglądać seriali typu "Ukryta prawda" itpTruskaweczka Cieszymy sie bardzo, mam nadzieje ze to samo ujrzę w środę , chyba bedzie miało ok 3cm juz! [emoji33]
Chcieli Cie zarejestrować za 2tyg?[emoji13]
Poszłam spac, ale sąsiedzi z góry sie tak kłócili ze mnie obudzili... A mnie nie łatwo obudzić wiec sobie wyobraźcie co tam sie działo.
Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom