reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Sierpniowe mamy 2017

Kiedy chcecie przenieść się na wątek zamknięty?

• Jak najszybciej.

Głosów: 27 58,7%
  • Za 1-2 miesiące.

Głosów: 17 37,0%
  • Bliżej terminów porodu.

Głosów: 2 4,3%

• Wszystkich głosujących
    46
  • Ankieta zamknięta .
reklama
Adeline ja się też tego boję tj.śmierci przy porodzie ale trzeba myśleć pozytywnie.
U nas lekki autyzm.Córka funkcjonuje normalnie.Jest tylko w mniejszej klasie integracyjnej że jest mniej dzieci i 3 nauczycieli.U nas ten autyzm jest wywołany genetyką i genetycy nam mówili że prawdpodobnie z wiekiem rozwojem dogoni swoich rówieśników i w życiu dorosłym będzie normalnie funkcjonować.Jest opóźniona z mową.Dużo już mówi ale po polsku po angielsku to dopiero poznaje słowa.Liczy tylko po angielsku i zna kolory czy dni tygodnia.
No tak niestety jest Adeline.Współczuję Twojej szwagierce.Emi akurat nigdy nie była agresywna.U niej autyzm bardziej szedł w zamknięcie w swoim świecie ale to już minęło.

Napisane na SM-G920F w aplikacji Forum BabyBoom
ich chodzi do specjalnej, zbierają pieniędze gdyby bylo im kiedys ciężko kiedy będą starzy oddają go do platnego ośrodka. Szwagierka bardzo go kocha.

Ok dziewuszki ja juz po wizycie wyniki mam super usg tez slyszalam znowu serduszko noi dzidzia juz wieksza.Ja mam juz komplet badan zrobionych w 1 trymestrze .Zakonczylam z przytupem.kolejna wizyta dopiero za miesiac .I pizniej juz tylko morfologia mocz i takie duperele.Chwilowo miesiac spokoju[emoji5][emoji5][emoji5][emoji5]Powodzenia kolejnym czekajacym na wizyty.

f2w3dqk378090r8f.png
Super wieści! Gratuluję udanej wizyty!

Ja też już w domu. Usg w porządku, serce wali jak dzwon (160 uderzen). Zwolnienie do 2 lutego i wizyta tak samo. Ale za dwa tygodnie mam wpaść na oddział na usg żeby podejrzeć malenstwo dla swojego spokoju ☺ wyniki badań ok. Tylko lekko podwyższona norma od różyczki. Gdzie z badań wynika że przechodziłam już ją. Może tylko jakiś błąd w badaniach, lekarz kazał za bardzo się nie przejmować tylko powtórzyć badania i skonsultować w poradni chorób zakaźnych na wszelki wypadek.

@AniaCk super.
Dzisiaj dopiero ogarnelam to forum,uff duzo tego bylo ale wolalam nie omijac i dzieki temu mniej wiecej wiem kto jaki jest[emoji5] noektore lubia byc wszedzie i klepac co popadnie ale znalazlam kilka perełek .Ja jestem w 9 tc.Zastanawiam soe nad prenatalnymi .

Napisane na FreeMe X4 7HD w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Nawet herbata z czarnego bzu może być na przeziębienie.
Chromka92 ja już na maksa cieszę się moją ciążą.Oby jeszcze te mdłości i zawroty głowy minęły.
Ja też Was dziś nie ogarniam.Tyle drukujecie.
Mi spacerek na mroźnym powietrzu pomógł na mdłości.Nawet rosołek mi smakował.

Napisane na SM-G920F w aplikacji Forum BabyBoom

Do góry