Zaraz ruszam z mala do niani by sie troche rozerwala, a mama w tym czasie ogarnie jakies male zakupy,bo jutro wszystko pozamykane
Napisane na LG-P760 w aplikacji Forum BabyBoom
Napisane na LG-P760 w aplikacji Forum BabyBoom
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Trzymam kciukiHej. Ja mam dzisiaj wizytę na 12... później usg na oddziale. Mam nadzieję że wszystko ok z dzieckiem.
No u mnie to zależy po czym ale dziś to masakra a co do piersi to tez tak mamJa zjadlam oliwki i mialam przeczyszczenie ale w tej ciazy ciągle mam tak że w brzuchu mi jezdzi non stop
myśl pozytywnie sama nam to mówisz , będzie dobrzeBosheee, siedzę przed gabinetem i ciśnienie mam chyba 300/200, brzuch mnie boli, w gardle mi coś stoi... Tak się boje... Juz bym to chciała mieć za sobą i usłyszeć ze wszystko jest w porządku.