kotomiś
Fanka BB :)
@emily0308 mamy tego samego dnia wizyte
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Ahoj,
Noe dam rady was nadrobić. Od rana mam maraton po miescie i czuje, ze ciągnę juz na awaryjnych .
Byłam na wizycie, widziałam bijące serduszko <3. Pobrali mi 13 (o zgrozo!) fiolek krwi i mocz na badanie. Za stara sie juz na to robie . Za tydzien jestem umówiona na USG przezpochwowe i dokładnie mi ustala termin bo na razie mocno sie wahają te moje terminy.
Po wizycie zaliczyłam jeszcze czyszczenie zebow u dentysty z Psotami i padam. Nie moge sie doczekac az bede mogła isc spac...
witajHej !Mam na imie Martyna mam 34 l i to moja druga ciaza.Mam juz corke.Jestem W 9 tc[emoji5]
Napisane na FreeMe X4 7HD w aplikacji Forum BabyBoom
a ja oglądam jesli chodzi o jedzenie taki program Food Network i taki blondyn jeździ po restauracjach często i takie pyszności pokazuje aż ślinka leci.
Tak piszecie o tych super sprzętach u ginekologów, że szybko potrafią rozpoznać płeć... A moja gin to spojrzy na kobietę i powie co będzie . Autentycznie. Mówi, że nie wie jak to robi, ale jej się sprawdza jakieś 90% proroctw. U mnie na drugich wizytach stwierdziła, że jej na chłopaka wyglądam. I dwóch synów mam Chyba, że to czarownica i zaklina rzeczywistość .
Czemu Wy tyle o jedzeniu piszecie. Ja wieczorem Was nadrabiam, wykąpana, z umytymi zębami, a tu czytam o smakołykach i zaczyna ssać w żołądku... No słowo daję będę musiała wstać na kanapkę.
Alex, super ze masz same dobre wieści. Boże, 2,5cm to już takie duże Dzieciątko, nie żadna fasolka . Ale super.
Ja jutro mam wizytę o 10:20. Witka udało mi się wcisnąć teściowej. Aż mi go żal I jej też . Bo się będzie strasznie darł, pewnie przez cały czas jak mnie nie będzie. No chyba, że padnie w końcu i zaśnie ze zmęczenia . Słowo daję, zazdroszczę wszystkim kobietom, które mają cygańskie dzieci. Ja zniknę za rogiem w mieszkaniu i juz jest lament...