reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Sierpniowe mamy 2017

Kiedy chcecie przenieść się na wątek zamknięty?

• Jak najszybciej.

Głosów: 27 58,7%
  • Za 1-2 miesiące.

Głosów: 17 37,0%
  • Bliżej terminów porodu.

Głosów: 2 4,3%

• Wszystkich głosujących
    46
  • Ankieta zamknięta .
reklama
Klusek Adam to drugie z imion które mi(dla mnie nr 1) i P odpowiada, ale Mężuś napalił się na Bartka więc jeśli "ustrzelił" syna to niech Mu będzie(może kiedyś się przytrafi i Adaś), ogólnie mało ładnych imion dla chłopców(albo ja wybredna jestem[emoji13])
A żeby jeszcze jakieś imię i mi i P odpowiadało...
A do tego jeszcze Mała która też chce mieć coś do powiedzenia... wg Niej będzie siostra i będzie miała 3imiona : Alicja(bo już dotarło że rodzice się uparli) Lena(po Niej) Liliana...

A u mnie te ewentualne imiona jakie mi sie podobaja albo sa w rodzinie albo koncza sie na sz a moje nazwisko zaczyna sie na sz wiec brzmialoby kiepsko...co do dziewczynki mamy juz Jagódke a podoba mi sie: Ninka, Agatka, Matylda, Łucja, Olga, i wiele wiele innych...a z chlopcem nie lada problem

Napisane na LG-P760 w aplikacji Forum BabyBoom

Lenka gdyby była chłopcem byłaby Igorem, ale teraz już nie chcę mieć Igorka:)
Ja gdyby to zależało tylko odemnie miałbym Adasia albo Gucia!!! No ale czasem trzeba iść na kompromis...

Piszcie piszcie imiona chlopięce,moze mnie zainspirujecie ;-)

Napisane na LG-P760 w aplikacji Forum BabyBoom
Polecam Oskar :) Jak był mały to mówił na siebie Osi i wszystko było " Osi chce to...Osi idzie, Osi nie lubi itp. " :)
I zdrobnienia Osek, Oski :)
Od zawsze mi się podobalo, wiec jak się okazało ze chlopiec to po prostu oznajmiłam, że to Oskar :) w sumie nikt nie miał nic do gadania ;)

reklama
Do góry