reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Sierpniowe mamy 2017

Kiedy chcecie przenieść się na wątek zamknięty?

• Jak najszybciej.

Głosów: 27 58,7%
  • Za 1-2 miesiące.

Głosów: 17 37,0%
  • Bliżej terminów porodu.

Głosów: 2 4,3%

• Wszystkich głosujących
    46
  • Ankieta zamknięta .
Adeline nie będę się kłócić z tą płcią:) Ja to tak ze studiów kojarzyłam taką rycinkę... Choć w sumie myślę że nawet jak są podobne są narządy na tym etapie to dobry specjalista z dobrym sprzętem potrafi to rozpoznać, ale myślę że są lekarze którzy strzelają w ciemno... dlatego chyba bym wolała poznać płeć ciut później i się nie rozczarować,(ja jestem z tych napalających się nie lubiących nagłych zmian) aczkolwiek i tak do samego porodu(jak nie mamy badań genetycznych) w 100% chyba nie możemy być pewne.
10 lat temu na położniczym z moją mamą leżała Kobietka która miała w domu 3 synów i przez całą ciąże wszyscy lekarze jej mówili że czwarta jest córka, jaki musiała przeżyć szok kiedy po porodzie okazało się że to kolejny chłopak.
Także ja mimo że przy małej wiedziałam że ma być kobietka to w walizkę do szpitala spakowałam zestaw ubranek unisex żeby potem ewentualny Syn nie miał pierwszych zdjęć w różowych ubrankach w kwiatuszki[emoji16]

reklama
anntryb na YouTube jest super film jak powstają bliźniaki dwu i jednojajowe, polecam, wart obejrzenia nie tylko dla mamy bliźniaków, niesamowite to jest

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

1483549242-aaaaaa.jpeg

A to ta rycinka którą wspominałam:) co prawda nie wiem która rycina to który tydzień
Ale pamiętam że jak pierwszy raz ją zobaczyłam to byłam w szoku z podobieństwa narządów na pewnym etapie[emoji2]

Ja juz widzoalam te zdjęcia odnośnie płci, bardzo łatwo o pomyłkę
Jak macie niesmak w buzi to zejdźcie mietuska albo gumę do życia wyrównuje pH w jamie ustnej [emoji4]

reklama
anntryb na YouTube jest super film jak powstają bliźniaki dwu i jednojajowe, polecam, wart obejrzenia nie tylko dla mamy bliźniaków, niesamowite to jest

Pokaż linka :) co do płci to już sama nie wiem, ale wydaje mi się, że będą identyczne i tej samej płci, z resztą popytam babeczki za tydzień jak to jest. Osobiście idealnie by było mieć od razu parkę ale teraz najważniejsze żeby były zdrowe :)

Do góry