reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Sierpniowe mamy 2017

Kiedy chcecie przenieść się na wątek zamknięty?

• Jak najszybciej.

Głosów: 27 58,7%
  • Za 1-2 miesiące.

Głosów: 17 37,0%
  • Bliżej terminów porodu.

Głosów: 2 4,3%

• Wszystkich głosujących
    46
  • Ankieta zamknięta .
reklama
Klusek Adam to drugie z imion które mi(dla mnie nr 1) i P odpowiada, ale Mężuś napalił się na Bartka więc jeśli "ustrzelił" syna to niech Mu będzie(może kiedyś się przytrafi i Adaś), ogólnie mało ładnych imion dla chłopców(albo ja wybredna jestem[emoji13])
A żeby jeszcze jakieś imię i mi i P odpowiadało...
A do tego jeszcze Mała która też chce mieć coś do powiedzenia... wg Niej będzie siostra i będzie miała 3imiona : Alicja(bo już dotarło że rodzice się uparli) Lena(po Niej) Liliana...

A u mnie te ewentualne imiona jakie mi sie podobaja albo sa w rodzinie albo koncza sie na sz a moje nazwisko zaczyna sie na sz wiec brzmialoby kiepsko...co do dziewczynki mamy juz Jagódke a podoba mi sie: Ninka, Agatka, Matylda, Łucja, Olga, i wiele wiele innych...a z chlopcem nie lada problem

Napisane na LG-P760 w aplikacji Forum BabyBoom

Lenka gdyby była chłopcem byłaby Igorem, ale teraz już nie chcę mieć Igorka:)
Ja gdyby to zależało tylko odemnie miałbym Adasia albo Gucia!!! No ale czasem trzeba iść na kompromis...

Piszcie piszcie imiona chlopięce,moze mnie zainspirujecie ;-)

Napisane na LG-P760 w aplikacji Forum BabyBoom
Polecam Oskar :) Jak był mały to mówił na siebie Osi i wszystko było " Osi chce to...Osi idzie, Osi nie lubi itp. " :)
I zdrobnienia Osek, Oski :)
Od zawsze mi się podobalo, wiec jak się okazało ze chlopiec to po prostu oznajmiłam, że to Oskar :) w sumie nikt nie miał nic do gadania ;)

reklama
Do góry